Dit was 2021: terugblikken met New Scroll to top

Dit was 2021: terugblikken met New

New. Brand Activators.

And a happy NEW year!

Richting het einde van het jaar is het tijd voor terugblikken. Op een wederom mooi, maar ook bewogen jaar. 2021. Een jaar waarin er weer een beroep werd gedaan op ons aanpassingsvermogen en flexibiliteit en juist daardoor werd bevestigd waarom wij zo’n mooi vak hebben; in deze tijden is er maximaal behoefte aan slimme oplossingen, mee- en omdenken en creatief naar kansen kijken. En laten wij daar nou net heel enthousiast van worden. 2021 was ook een jaar waarin we weer even konden proeven van écht samenzijn en samen werken. En wat was dat fijn. Een jaar waarin we extra stappen zetten voor oude en nieuwe relaties, onze zesde verjaardag vierden en meer dan ooit beseften: wat zijn we toch een mooie club bij elkaar.

Numbers don’t lie

Van 2020 naar 2021. De knallers bleven uit tijdens oud op nieuw, maar dat compenseerden we ruimschoots op het werk. Want knallen, dat deden we. Ondanks alles wat speelde in de wereld – en nu natuurlijk nog – hielden we ons hoofd omhoog en de blik op oneindig. Met een schone lei en een frisse blik begonnen we daarom aan het nieuwe jaar. We maakten afgelopen jaar meer dan 1.000 video’s, 10.000 packshots, 1.500 sfeerbeelden en 1.000 social content items; onder het motto ‘u vraagt, wij draaien’ hebben we ook dit jaar weer ontelbaar veel extra stappen gezet en soms het onmogelijke mogelijk gemaakt om alleen het allerbeste resultaat af te leveren bij onze relaties.

#wearenew

Dit lukte natuurlijk alleen maar door het samen te doen. Iets met teamwork makes the dream work. Alle kick ass content is onderdeel van een strategische aanpak en campagne die we dagelijks met meer dan 35 professionals maken. Aan de lopende band. Met een inpandige fotostudio en videostudio zijn wij dan ook écht een fullservicebureau. Naast samen inspannen, zorgen we er ook voor dat we samen óntspannen. Dat vinden we net zo belangrijk. We doen leuke dingen wanneer het kan en houden zo plezier met elkaar en in ons werk – of dat nu thuis of op kantoor is. We waardeerden het dan ook nog meer dat we hier en daar weer samen konden zijn. Want elke keer weer realiseren we ons: we mogen onze handjes dichtknijpen met zo’n leuke club collega’s.

Fun to work with

Elke woensdag smullen van een zelfgemaakte lunch van een collega, met elkaar de strijd aangaan in een EK-voetbalpoule of een uitgebreid Sinterklaasgedicht waarin elke collega aan bod komt: dat teambuilding bij ons verder gaat dan enkel een jaarlijkse kerstborrel, is zeker.

Maar we besteden zeker ook aandacht aan elkaar op persoonlijk niveau. Zo gaan verjaardagen nooit onopgemerkt voorbij. Of neem de verrassing voor collega Wouter, waarbij we ons met het hele team hebben ingezet om op een wel heel speciale manier zijn jubileum te vieren – hieronder/hiernaast vast een sneak peek, maar daarover later meer.

Misschien heb je het al gemerkt: fun to work with komt steeds weer terug bij New Brand Activators. En daarvan ga je volgend jaar zeker nog veel meer zien.

Visual voor Wouter met Collega's

Jarig

En natuurlijk staan we ook even stil bij onze eigen verjaardag. Ja ja, de feestdagen beginnen bij ons steevast een tweetal dagen eerder, want 22 december zijn we jarig. Dit jaar mochten we zes kaarsjes uitblazen. Alweer zes jaar New! Wat vliegt de tijd en wat zijn er een hoop mooie dingen gebeurd in die zestal jaren. Dingen die allemaal geleid hebben naar het moment waarop we nu zijn. Met een gezellig, hardwerkend team, fijne relaties en hele mooie resultaten. Dankbaar en trots dat we het zo ver hebben weten te schoppen!

Happy NEW year

Hopelijk kijk jij net zo positief terug op 2021 en mogen al je goede voornemens uitkomen. Die van ons is in ieder geval duidelijk: vooral lekker zo doorgaan. Dus heb je kick ass content nodig in 2022? Denk dan eens aan New daar in het Brabantse Veghel, want wij staan dolgraag voor je klaar.

Gerelateerde blogs