59 ‘ververste’ brochures - New. Brand Activators. Scroll to top

59 ‘ververste’ brochures

KUHN.

Een proces van continu schakelen én een strakke planning.

5 brochures updaten in 15 verschillende talen? Dan is het handig als je het vermogen hebt om als bureau snel en helder te kunnen schakelen. Met een strakke planning als basis. In ons vak bijna een must.

5 machines in een ‘ververste’ brochure
KUHN is al meer dan 190 jaar lang een wereldwijd begrip als het gaat om de ontwikkeling, productie en levering van topkwaliteit landbouwmachines. Sleutelen aan de machines is zelden nodig, maar de communicatiemiddelen hebben zo nu en dan wel behoefte aan een make-over.

Wat te denken bijvoorbeeld van het updaten van in totaal 59 brochures? Want voordat de verkoop voor het nieuwe seizoen weer van start gaat, mochten wij van KUHN de brochures van 5 verschillende productgroepen verversen. In 15 verschillende talen! Het gaat hierbij om verschillende types ronde balen persen, pers-wikkelcombinaties, wikkelaars en grootpakpersen. De kenner weet genoeg.

Schakelen, en nóg meer schakelen
Hoe pak je zo’n proces nu efficiënt en overzichtelijk aan? Nou, je begint bij het begin. In dit geval kozen we ervoor om te starten met het aanpassen van de Engelse varianten van de brochures. Na een akkoord van de klant op deze aanpassingen werden de bewuste brochures uitgestuurd naar het vertaalbureau. Vervolgens werden deze vertalingen gecheckt door de verschillende vestigingen en verwerkten we deze correcties weer in de verschillende taalversies.

Om dit proces goed te laten verlopen werd er continu geschakeld tussen ons, de klant en de diverse vestigingen van KUHN. Een soepele, geoliede machine!

Strakke planning
Wat je ook nodig hebt om een dergelijk traject goed te laten verlopen, is een strakke planning. Een strakke planning die bovendien optimaal wordt bewaakt om volgens afspraak te leveren, want daar houden wij van. Gelet op het feit dat de brochures binnen de deadline klaar waren is het ons – samen met de klant – opnieuw gelukt!

Met onze studio vol specialisten, van creatie tot realisatie en zelfs met een fastlane component, zijn we overtuigd jou ook te kunnen verrassen. Meer weten hoe we dat doen en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

Gerelateerde blogs