Mini-activatie voor de recreatieve fietsers van de Amstel Gold Race Scroll to top

Mini-activatie voor de recreatieve fietsers van de Amstel Gold Race

SPAR.

Lekker opladen met SPAR

 

Tussen de Limburgse heuvels wordt al sinds 1966 de Amstel Gold Race gehouden. Niet alleen professionele wielrenners kunnen hun wielerhart hier ophalen, maar ook niet-professionals kunnen de route fietsen.

Opladen

Dit jaar was het op vrijdag 9 en zaterdag 10 april de kans voor recreatieve fietsers die een startbewijs wisten te bemachtigen. Zo’n 15.000 fietsers waren er klaar voor. Net als SPAR! Zij stonden op de route met een SPAR mini, wat omgetoverd was tot een heus oplaadpunt met smoothies, koeken en … masseurs!

Activatie

Met leuzen als ‘Kom lekker opladen’ en ‘Pap in de benen?’ werden de fietsers gelokt naar de stand van SPAR voor een korte stop. Studenten van de studie Fysiotherapie masseerden de benen los voor iedereen die het kon gebruiken na het beklimmen van de heuvels en de inwendige mens kon worden verwend met gezonde snacks en sapjes.

Brand Activators

En waarom we hier zo enthousiast een blog aan wijden? De activatie voor SPAR hebben wij mogen bedenken! We bedachten het concept en realiseerden vervolgens de spandoeken en de uitingen voor de socials. Het concept voor de mini-activatie is daarnaast zo bedacht dat het inzetbaar is voor verschillende doeleinden. Handig, want SPAR is bijvoorbeeld ook partner van de Atletiekunie. Een beenmassage na een 100 meter sprint? Yes, please!

Gerelateerde blogs