Meer dan duizend woorden: adembenemende horecafotografie Scroll to top

Meer dan duizend woorden: adembenemende horecafotografie

Hotel The Yard.

Een tweede project voor dit prachtige boetiekhotel

 

Nieuw op de Veghelse Noordkade: The Yard. Een prachtig hotel waarin de oude stijl van het pand volledig is teruggebracht. Een lust voor het oog – én voor de camera van onze fotograaf Tim. Want hij mocht op pad om deze toffe locatie op de gevoelige plaat vast te leggen.

The Yard Noordkade

Je kent het ene boetiekhotel van The Yard misschien al wel. Daar op de Zuidkade, aan het Veghelse haventje. Afgelopen zomer opende The Yard een tweede locatie aan de andere kant van het water: The Yard Noordkade. Weer een párel van een gebouw waarin de oude stijl van het pand nog goed te proeven is. Het hotel bevat nu 3 kamers, in april zullen de overige 8 kamers nog openen. Daarnaast heeft de vestiging op de Noordkade 2 vergaderzalen én een horecagedeelte: Koopvaart.

Koopvaart

Ooit werd het pand van The Yard en Koopvaart bewoond door de Nederlandse Schroefstoomboot Maatschappij. Later, tot 1962, zat hier N.V. Koopvaart. Inderdaad, vandaar de naam. Bij Koopvaart ben je vandaag de dag niet meer aan het goede adres voor een stel nieuwe schroeven voor je stoomboot, maar geniet je van een uitgebreid ontbijt, heerlijke lunch of een gezellige borrel.

Horecafotografie

Net als The Yard Zuidkade mochten we nu ook aan de slag met horecafotografie voor de vestiging aan de Noordkade. En tja, we zouden het er eindeloos over kunnen hebben. Over die hoge plafonds en grote raampartijen. Het verfijnde interieur. Maar een foto zegt meer dan duizend woorden. Dus check hieronder vooral een selectie van de prachtige plaatjes die Tim heeft geschoten!

Gerelateerde blogs