Bespaar tijd en geld met efficiënte menukeuzes Scroll to top

Bespaar tijd en geld met efficiënte menukeuzes

Sligro Food Group.

Samen helpen we de foodprofessional verder

 

Sligro is er om ondernemers in de foodbranche verder te helpen. Niet alleen met producten, maar ook met slimme tips en inspiratie over bijvoorbeeld slimme menukeuzes. Bij New dragen we ook graag ons steentje bij aan het inspireren van foodprofs. So we did!

Relevant voor iedere ondernemer

Foodprofs gaan steeds bewuster om met inkoop- en productkeuzes. Ze kijken hierbij kritisch naar aspecten als kosten, tijdwinst en duurzaamheid. Sligro begrijpt dit en ondersteunt hen hierin met een campagne over slimme menukeuzes. Ze spreken met deze slimmigheden elk segment aan, van bar tot sterrenrestaurant. Met concrete tips om slim naar een menu te kijken en de marge van de horecaondernemers te optimaliseren. Hoe communiceer je dit naar zo’n grote en gevarieerde doelgroep? 

New to the rescue! Voor Sligro hebben we een multichannelstrategie geïmplementeerd om foodprofessionals te bereiken. Sligro staat naast de ondernemende foodprofs en inspireert om efficiëntie te verhogen, tijd te besparen en kosten te drukken. Via video’s en uitingen op de website, off- en online folders en verschillende posts op de socials van Sligro. Wij verzorgden de contentcreatie voor al deze kanalen.

social foodprof
social foodprof
social foodprof
social foodprof

Alles uit je menu halen met foodswaps

Voor deze campagne introduceerde Sligro foodswaps: slimme menukeuzes om tijd en geld te besparen. 

Bij een prijsgerichte foodswap richt je je op de voordelen op het gebied van inkoop, verkoop en marge. Vervang bijvoorbeeld een bekend merkproduct door een eigen merkproduct van Sligro. Deze zijn van dezelfde kwaliteit en voordeliger dan vergelijkbare A-merken. Een zeer concrete manier om meer marge te maken als foodprof. Slim toch?

Nog slimmer: de dynamische content die we hebben ontwikkeld voor de website van Sligro. Op basis van klanttype krijg je op Sligro.nl te zien welke foodswap het beste bij jouw situatie past. Zo krijgt elke klant een gepersonaliseerde ervaring. Of je nu chef-kok, cateraar of ondernemer bent: je krijgt relevante en inspirerende suggesties voor slimmere menukeuzes.

Samen sterker

Samen met Sligro hebben we een campagne neergezet die de foodprofessional verder helpt om efficiënt en succesvol te zijn. Benieuwd naar wie we nog meer helpen? Dit kun je lezen in onze blogs. 👇🏼

Gerelateerde blogs