Beveiligd in beeld - New. Brand Activators. Scroll to top

Beveiligd in beeld

Bosch Security Systems B.V.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. 

 

De quote hierboven zegt precies wat we met de Bosch Security producten proberen te bereiken. In één shot, of dat nu bewegend of stilstaand is, de producten in al zijn schoonheid laten zien. Dat is belangrijk. Want mooi en duidelijk beeld verkoopt. Het is daarom ook vanzelfsprekend dat fotografie en video tegenwoordig niet meer in de marketingstrategie mogen ontbreken.

Bosch in beeld
Bosch Security Systems, expert op het gebied van beveiligings- en communicatieproducten voor bijvoorbeeld retail, commerciële gebouwen en kantoren, begrijpt dat. Voor deze partij maken wij, voor de B2B-markt, heel veel content. Van productfotografie en sfeerfotografie tot animatie en video. Hierbij kiezen we voor een net iets andere presentatie van de producten dan normaal. Op deze manier vallen alle beelden van Bosch extra op in de markt. 

Zo hebben we een reeks van vijf video’s gemaakt voor de wereldwijde introductie van een portfolio beveiligingscamera’s: de IP 3000i serie. In deze video’s licht een jonge presentatrice in een industriële omgeving de specialiteiten en usp’s van de verschillende indoor en outdoor beveiligingscamera’s uit. 

Storyboard
Storyboard

Producten als familie
We benaderen de producten van Bosch als een familie, waarbij we een reeks producten in dezelfde sfeer vastleggen in bewegend of stilstaand beeld. Zoals we bijvoorbeeld hierboven voor de IP 3000i serie in bewegend beeld hebben gedaan.

Daarnaast maken we voor Bosch ook animatie video’s (zie een voorbeeld hieronder) en schieten we prachtige productfoto’s. We kiezen er dan niet alleen voor om het product te presenteren op een standaard witte achtergrond, maar durven ook te spelen met kleur en licht. Zoals bijvoorbeeld zwart op zwart, zowel voor foto als voor video. En ook met locatiefotografie kunnen we uit de voeten. Door dit allemaal met elkaar te combineren creëer je een mooie mix en blijf je je doelgroep verrassen met mooie content. Wil jij dit ook voor jouw merk? Neem contact met ons op.

Productfotografie
Productfotografie
Productfotografie

Gerelateerde blogs