Craftbier en creëren: de perfecte combi - New. Brand Activators. Scroll to top

Craftbier en creëren: de perfecte combi

Brw/Art.

London Sunstroke: het craftbier geboren uit samenwerking.


Een biertje op z’n tijd lusten we graag. We konden dus wel van geluk spreken toen onze paden kruisten met een aantal bierliefhebbende ondernemers. Deze ontmoeting bracht ons op een gaaf idee. Waarom creëren we zelf niet een biertje? En dan niet een gewoon biertje, maar een echt craftbier. Bier dat op ambachtelijke wijze wordt gebrouwen. Bier dat wordt gebrouwen vanuit een passie.

Craftbier community
Hoe kunnen we in een zo kort mogelijke tijd een nieuw craftbier creëren en op de markt zetten? Na een stevige strategische sessie werd veel duidelijk. We startten een actieve community onder de naam Brw/Art: een samenwerking tussen ons, andere ondernemers, brouwers en creatievelingen. Om de community nog wat extra kracht bij te zetten gaven we tijdens een New Talent Night ook talentvolle studenten de kans om aan het craftbierconcept mee te bouwen.

Letterlijk over de grenzen heen
Om nog meer ideeën te verzamelen en inspiratie op te doen reisden we met de kern van het projectteam af naar Londen: de stad die vooroploopt op het gebied van craftbier. Hier legden we de basis voor het allereerste limited edition bier van Brw/Art: #001 London Sunstroke. Samen ontwikkelden we de smaak van het bier, de verpakking, de naam en het logo. Binnen een korte tijd brachten we zo, met een andere manier van samenwerken, een craftbier op de markt. Een samenwerking om trots op te zijn. Daar moet op geproost worden!

Gerelateerde blogs