De kracht van (kerst) creatie - New. Brand Activators. Scroll to top

De kracht van (kerst) creatie

New Kerstspecial.

Uit zoveel mooie kerstcreaties is het moeilijk kiezen.


Hoe alles ook reilt en zeilt in de wereld, het creëren van dingen zal er altijd zijn. We kwijnen niet zomaar weg in misère. We passen ons aan, misschien zelfs wel onbewust, en kijken naar wat er wel kan. Want mensen zijn van nature inventief en flexibel. Zelfs degenen die denken dat ze dat niet zijn. Dit maakt dat er altijd creatie zal zijn. In wat voor tijden we ook leven. En vooral in onzekere en spannende tijden is creatie en creativiteit een zegen. Want juist dat is wat mensen blij kan maken, kan helpen en energie kan geven. Dat is de kracht van creatie. 

Kerst valt vroeg elk jaar
Het einde van het jaar is bijna in zicht. Kerst en oud en nieuw staan voor de deur. Een tijd om eventjes terug te blikken, maar dit jaar vooral een tijd om vooruit te kijken. Toch blikken we heel eventjes terug. Want kerst valt voor ons elk jaar vroeg. Wij Brand Activators beginnen in Q1 al met het verzinnen van concepten en campagnes voor de kerstperiode en zien in Q2 al de heerlijkste kerstgerechten en de mooiste kerstversiering voorbij komen. Kerst is een van de belangrijkste seizoenen in elke branche. Daar moet je goed op voorbereid zijn. Zowel wij, als het merk. Kerstkaarten, kerstpakketten, magazines, (social) campagnes, video’s, radiocommercials, verpakkingen. Wij mogen heel veel merken daarbij helpen. Daar zijn we trots op. En blij mee. Want samen met zoveel mooie merken mogen werken aan content en campagnes voor de mooiste tijd van het jaar; dat is onbeschrijfelijk leuk. 

Een bulk aan kerst content
Voor deze tijd van het jaar maken we zoveel mooie en vette dingen, dat we deze week niet maar één merk in de spotlight kunnen zetten. Dat is onmogelijk. En daarom doen we dat ook lekker niet en laten we je genieten van enorm veel kerst pracht en praal dat wij voor onze relaties dit jaar hebben mogen maken. Ontdek de kracht van creatie, geniet van de feestdagen en ‘Let’s create something New in 2021!’

Kracht van (kerst) creatie

Gerelateerde blogs