De puntjes op de i van jouw lopende project - New. Brand Activators. Scroll to top

De puntjes op de i van jouw lopende project

Gebrs van Aarle.

Van coverbeeld tot receptontwikkeling

Cirkels rondmaken, punten op de i zetten, we houden ervan. Naast dat we dol zijn op van-A-tot-Z-projecten, zijn we voor jouw merk ook net zo graag de aanvullers of checkers van content. Zo ook voor Gebrs van Aarle en hun partnermagazine!

dessert banaan in kuipje

Partnermagazine

Gebrs van Aarle is een groothandel in aardappelen, groenten en fruit. Speciaal voor hun partners brengen zij twee keer per jaar een magazine uit: magAzine. Het gros van de lente/zomer-editie van dit jaar stond al, maar er mochten nog wat puntjes op de spreekwoordelijke i worden gezet. Denk hierbij aan een coverbeeld, een aantal recepten en ondersteunende fotografie.

Receptontwikkeling

Een aantal spreads in het magazine gaan over recepten die bij de zomer passen. Hier zit ook een samenwerking met het bekende bananenmerk Chiquita bij. Voor deze spreads waren nog een aantal lekkere recepten nodig. Say no more! Met onder andere een recept voor een heerlijke banana bark heb je nooit meer bananen over.

Foodfotografie

Om deze recepten te ondersteunen én, niet geheel onbelangrijk, voor een tof coverbeeld met de directrice van Gebrs van Aarle waren er superzomerse foto’s nodig. Een van onze studio’s werd daarom omgetoverd tot een zomers paradijs. Met een knalgele chiquita-barbecue. En heel. Veel. Lekker. Zomers. Eten. Zit jij ook opeens helemaal in de foodfestivalvibes na het zien van deze foto’s? Met die foto’s was magAzine meteen compleet. We regelden nog het drukwerk voor Gebrs van Aarle en hoppa, klaar om verstuurd te worden!

gebroeders aarle magazine cover

Gerelateerde blogs