Een super SPAR sfeertje - New. Brand Activators. Scroll to top

Een super SPAR sfeertje

SPAR.

Zo breng je een uniek sfeertje via beeld tot leven.


We houden van prachtige plaatjes schieten, van fantastische filmpjes maken en ook van verrukkelijk voedsel. Wat dat betreft zijn winkels met gangen vol voedsel walhalla voor ons, want waar vind je meer etenswaren op één plek? Niet gek dus dat we super enthousiast waren toen we begin dit jaar hoorde dat we voor SPAR aan de slag mochten. 

Opdracht naar ons hart
SPAR is een gezellige gemakswinkel vol producten voor jouw dagelijks gemak. Ze zijn betrokken en vriendelijk. Ze haken in op trends, geven inspiratie op elk gewenst kookniveau en zorgen er altijd voor dat het toepasbaar is op de ‘gewone’ man. Dat enige echte SPAR sfeertje brengen wij via beeld tot leven. Elk kwartaal fotograferen we een gaaf coverbeeld en een aantal sfeerplaten voor in de weekfolders en voor de uitingen online en maken we gave recept video’s. Daarnaast maken we ook de beelden voor de spaaracties. Niet alleen de spaarkaarten, maar ook het instore materiaal, de plafondhangers en de displays komen van onze hand. Fotografie, video, styling, creatie, online, instore, print, eten … alles waar wij van houden komt aan bod. En dat brengt ons ook op vernieuwende ideeën … 

Spin die platen
Want om dat unieke SPAR sfeertje nog duidelijker naar voren te laten komen, ontwikkelden we voor de videolijn van SPAR een nieuwe opzet van filmen. Zo filmen we voor deze supermarkt bereide gerechten én alle losse ingrediënten op een bluescreen (want op een greenscreen vallen alle groene groenten weg ;-)). Op deze manier hebben we een stuk meer vrijheid in de postproductie (nabewerking) en kunnen we alle soorten ondergronden onder de gerechten en ingrediënten leggen die de klant maar wil. Doordat we alle ingrediënten en gerechten ook nog eens op een draaischijf filmen, ontstaat er een mooie draaibeweging. Dit geeft een extra opvallend effect in de videoanimatie. Perfect dus voor op de social media kanalen van SPAR waar opvallen natuurlijk erg belangrijk is! Benieuwd hoe dat en hoe alle andere middelen eruit zien? Check het hieronder!

Fotografie

Spar---Stel-je-Salade-samen_bew

Overlay spread

Spar - Stel je Salade samen

Video

Fotografie

Alles in 1 pakket 5

Overlay spread

Alles in 1 pakket 6

Video

Gerelateerde blogs