Een greep uit de feestelijke kerstcampagnes van 2022 Scroll to top

Een greep uit de feestelijke kerstcampagnes van 2022

New. Brand Activators.

Van oogverblindende magazines tot smakelijke videocontent

 

It’s beginning to look a lot like Christmas! Het is alweer december: een mooi moment om stil te staan bij alle mooie kerstcampagnes die we hebben mogen maken dit jaar. Ben je nog niet in de kerstsferen, dan ben je dat na het lezen van deze blog gegarandeerd.

Sligro

Inspiratiemagazine

Nu te vinden in de vestigingen en online: de kersteditie van Sligro’s inspiratiemagazine van 2022! Wederom een prachtig magazine boordevol recepten, trends en inspiratie voor de hobbychef. Samen met creatieve foodstudio Boefkik ontwikkelden we de meest verrukkelijke recepten, welke we – al watertandend – op de gevoelige plaat vastlegden. Daarnaast verzorgden we de styling, de vormgeving en schreven we alle copy voor het magazine. Het magazine is natuurlijk maar het topje van de ijsberg van deze grote omnichannel-campagne. Zo zorgden we er bijvoorbeeld ook voor dat het magazine piekfijn werd doorvertaald naar online. 

Kerstcampagne foodprof

Sligro helpt foodprofessionals met een eigen horecazaak deze kerst een handje (of tien) met kundige tips van experts. Deze experts weten precies wat er speelt in de markt, wat foodprofs beweegt en wat hun behoeften zijn. Zo maken ondernemers er ook dit jaar weer een onvergetelijke kerst van in hun zaak. Voor deze kerstcampagne maakten wij onder andere foto- en videocontent. Meer weten over deze campagne? We schreven er eerder al een blog over, die lees je hier.

Kerstpakketten

Als ondernemer kun je eindeloos zitten denken wat je je personeel nou zal schenken. Of je neemt een kijkje bij Sligro. Met een van Sligro’s 27 kerstpakketten maak je het dit jaar pas echt speciaal. Van concept tot fotografie, van copy tot opmaak en van website tot verpakkingen: met dit project hebben we onze tanden in zo ongeveer elk onderdeel mogen zetten, wat het weer een geweldig speciaal project maakte om te doen! Hier lees je de blog over dit leuke project.

Coop

Decembercampagne

Voor de decembercampagne van Coop, met als thema: ‘Vier jouw december vertrouwd & nieuw’, hebben we een hoop smakelijke dingen mogen vastleggen. Op Coop.nl en alle socials vind je door ons geschoten de lekkerste Sintzoetwaren, luxe kerstgerechten en oliebollen met champagne om het jaar af te sluiten. Ook voor de video’s klopten ze bij ons aan.

Van Hoeckel

Feestelijk Najaar

Verrassend gemakkelijk genieten. Dat is het thema van het najaarsmagazine van Van Hoeckel. Ziekenhuizen en verzorgingscentra vinden in dit magazine eindeloos inspiratie om in een handomdraai wat feestelijks op tafel te zetten voor hun cliënten. Wij bedachten het concept, schoten de beelden en verzorgden het design en (een deel van) de copy!

SPAR

Makkelijkste. Feestdagen. Ever.

Deze feestdagen lekker veel tijd met je familie en/of vrienden besteden en het jezelf vooral niet te moeilijk maken qua eten? SPAR is jouw winkel. Zij geven jou alle middelen om in een handomdraai iets spectaculairs op tafel te zetten. Mét garantie om te pieken! Zo heb jij meer tijd over voor gezelligheid. Dit Makkelijkste. Feestdagen. Ever.-concept bedachten wij. Ook schoten we alle beelden voor verschillende kanalen. O, en tip: met de bijpassende foodkerstballen voor €0,99 piek jij nog eens extra hard. Makkelijkste. Feestdagen. Ever.

En verder … 

… hebben we nog meer leuk, kerstgerelateerd werk mogen maken, waaronder voor Kanters e.tech en KUHN. Omdat dit nog een verrassing is voor de ontvangers, kunnen we deze helaas nog niet delen.

Gerelateerde blogs