Hoezee: een feestje voor onze jubilaris Aranca! Scroll to top

Hoezee: een feestje voor onze jubilaris Aranca!

New. Brand Activators.

Al 10 gouden jaren bij New

 

1 mei 2012 was een gouden dag. Toen kwam Aranca namelijk in ons team. 10 jaar bij New: een supermooie mijlpaal die we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Daarom hebben we Aranca vandaag eens goed verrast.

Golden girl

Een rondje Google leert ons dat de betekenis van de naam ‘Aranca’ goud is. Toeval? Wij denken van niet. Want wij weten allang: Aranca is goud. Een gouden aanwinst voor het team. Dat gouden randje om onze werkdag. Hoog tijd dus om onze golden girl in het, jawel, gouden zonlicht te zetten!

Surprise!

Allereerst hebben we allemaal in het diepste geheim een persoonlijke boodschap voor Aranca gefilmd. Deze video, met bijna 40 redenen waarom Aranca voor ons goud is, draaiden we vervolgens als verrassing in onze bioscoop tijdens de Weekly, onze wekelijkse presentatie voor het hele team op maandagmorgen. Surprise!

Ballonnenzee

Na de Weekly vertrekt iedereen altijd weer naar zijn of haar plekkie. Onze jubilaris kwam echter niet zomaar bij haar stoel, want haar kantoor lag en hing vol met zo’n 300(!) gouden ballonnen. En natuurlijk wachtte daar, toen ze de ballonnenzee eindelijk was doorgekomen, een aantal cadeautjes op haar, waaronder een grote fles bubbels. Goud, uiteraard. Op 10 jaar met jou, Aranca. Proost!

Gerelateerde blogs