TUI Formule 1 goodiebags - New. Brand Activators. Scroll to top

In de wolken met de branded producten van TUI

TUI.

Max aanmoedigen in stijl

 

Weet je nog, die legendarische Formule 1-race in Abu Dhabi vorig jaar, waar ‘onze’ Max als eerste Nederlander wereldkampioen Formule 1 werd? Voor ons een extra bijzondere race, omdat het de eerste was waarvoor we van alles mochten verzorgen voor de Formule 1-pakketreizen van TUI.

TUI Formule 1-pakketreis

Via TUI kun je het hele raceseizoen een geheel verzorgde reis naar de bestemming van de race boeken, inclusief vliegreis, hotel, F1-ticket, een transfer naar het circuit én een goedgevulde goodiebag. En die laatste is sinds die legendarische race in Abu Dhabi vorig jaar ons pakkie-an (of baggie-an, eigenlijk).

Every journey has a finish

Voor de race in Abu Dhabi 2021 hebben we samen met TUI gekeken wat zij graag wilden in de goodiebag. Daar zijn wij vervolgens mee aan de slag gegaan. We bedachten de slogan (‘Every journey has a finish’), maakten de ontwerpen en deden de inkoop en bedrukking van de producten. Ook de handling deden we zelf. Eindstand? Heel veel gevulde tasjes met allerlei coole gadgets. De slogan van die race haalde zelfs RTL Nieuws, Reisbizz wijdde een artikel aan de pakketreis en wat zagen we veel oranje shirtjes met ons ontwerp op het nieuws!

Handling to the max

Na het succes van 2021 hebben we dit seizoen nog eens 11 races mogen verzorgen. Van Bahrein (‘The journey starts here’) tot Hongarije (‘Budapest to the Max’) en van Mexico (‘Maxico … Maxiiiicooo’) tot Abu Dhabi again (‘Let’s finish this in style’): voor elke race regelden we een gepersonaliseerde polo en tas en natuurlijk weer de branded producten. Inmiddels hebben we ook de laatste handling van het seizoen weer achter de rug. Op naar weer een mooie afsluiter van het raceseizoen met TUI!

Gerelateerde blogs