Een gebruiksvriendelijke portal om zelf producten te customizen Scroll to top

Handig! Een portal om zelf producten te customizen

Actemium.

In een handomdraai employer branding-producten

 

Met onboarding laat je je nieuwe medewerkers lekker landen op zijn of haar nieuwe werkplek. Of je zet je huidige werknemers eens extra in het zonnetje! Ook Actemium ziet het belang van employer branding. Om dit goed van start te laten gaan, hielpen wij een handje mee!

Dit is Actemium

Maar eerst: achtergrondinformatie. Wel zo handig. Actemium is een merk van VINCI Energies en is gericht op industriële processen. Actemium ontwerpt, bouwt en onderhoudt industriële processen en sites en bedient klanten in de markten olie & gas, voeding, brouwerijen & dranken, feed, chemie en farmacie, logistiek en manufacturing. Hebben we dat ook weer duidelijk.

Het belang van employer branding

Actemium wilde aan de slag met employer branding. Een goede keus: uit onderzoek blijkt namelijk dat nieuwe medewerkers zich sneller thuis voelen, sneller productief zijn én meer betrokken zijn bij het bedrijf wanneer je gebruikt maakt van employer branding. Medewerkers blijken daarnaast langer bij een bedrijf te blijven werken en ze ervaren minder stress.Voor huidige werknemers is het natuurlijk een stukje extra waardering; altijd een goed idee!

Waardering bestaande medewerkers

Aan ons om een stukje mee te helpen aan Actemiums employer branding. We hebben allereerst een grote batch employer branding-pakketten samengesteld voor iedereen die er al werkt. In deze branded Actemium-doosjes zitten onder andere een mok to go en een gewone mok met op allebei de naam van de medewerkers. Als dat niet lekker koffiedrinken wordt!

Onboarding Actemium

Handige portal

Daarnaast hebben we een hele portal opgezet voor Actemium. Hiermee kunnen de medewerkers van Actemium zelf welkomstpakketten en allerlei employer branding-producten opmaken via onze PimpYours editor. Producten als rolbanners, posters, flyers en social media posts. Ze kunnen hierbij zelf kiezen uit verschillende afbeeldingen die wij voor hen in de beeldbank hebben gezet, zelf teksten invoeren en makkelijk een QR-code generen. De producten kunnen vervolgens eenvoudig besteld, gedownload en naar een drukker gestuurd worden. De welkomstpakketten worden geproduceerd en verzorgd door buurman Bek 1 op 1 publiceren.

Easy as 1, 2, 3

De medewerkers hebben dus zelf de vrijheid om producten te ontwerpen, maar wél volgens de richtlijnen van de brand manual. De huisstijl blijft dus volledig behouden. Handig! Ook zo’n handige portal voor jouw bedrijf? Neem contact op met een van onze accountmanagers.

Aranca

Aranca Janssen

Accountmanager
+31 6 27 17 13 90
arancajanssen@wearenew.nl

Manon

Manon van Heeswijk

Accountmanager
+31 6 47 55 62 55
manonvanheeswijk@wearenew.nl

Marlon

Marlon van der Heyden

Accountmanager
+31 6 55 96 62 63
marlonvanderheyden@wearenew.nl

Gerelateerde blogs