Gepersonaliseerde magazines per vestiging - New. Brand Activators. Scroll to top

Gepersonaliseerde magazines per vestiging

De Groene Weg.

Op de juiste weg voor blije slagers én gelukkige boeren

Vele wegen leiden naar Rome. De Groene Weg leidt naar biologisch vlees in Nederland. Al ruim 40 jaar omarmen ze een positieve en groene visie waarin klanten, boeren en dieren centraal staan. En die toewijding, die proef je! 

Voor de slagerijen van De Groene Weg verzorgt New alle communicatiemiddelen waarmee de slagers zich profileren als De Groene Weg. Van instore communicatie tot aan de website. Dit keer mochten we aan de slag met een magazine voor elke slager.

Heerlijk én eerlijk

De Groene Weg is een collectief van biologische slagers en boeren. In deze keten wordt elke schakel uitvoerig gecontroleerd. Jaarlijks overleggen de slagers over marketingstrategieën. Op de verlanglijst stond dit jaar ook een vernieuwd magazine om mee te geven aan (nieuwe) klanten. Hierin wordt hun biologische verhaal duidelijk uitgelegd. 

Lokale magazines

We creëerden voor iedere slagerij een eigen magazine. De tien slagers zitten verspreid door het hele land; van Groningen tot Brabant. Dat betekent dus tien gelokaliseerde edities van het magazine! Hierin lees je over de biologische slagers en boeren die samenwerken met De Groene Weg in die regio.

Biologisch enthousiasme

Voor deze klus interviewden we de slagers van De Groene Weg. Iedere slager had zijn eigen inzichten en was razend enthousiast. De één stond te juichen over waarom biologisch werken geweldig is. De ander hield niet op over de kwaliteit van het vlees en het welzijn van de dieren. Dit zorgde niet alleen voor interessante invalshoeken voor de artikelen maar ook voor leuke gesprekken. Dat werkt lekker!

Lekker bladeren

De magazines bieden verschillende verhalen over puur vakmanschap, dierenwelzijn, biologisch ondernemen, recepten, biodiversiteit en het plezier van kwalitatief goed vlees. Ontworpen om te inspireren en informeren. Opgemaakt in moderne, gepersonaliseerde en aantrekkelijke magazines die aansluiten bij de visie van De Groene Weg.

En zo brachten wij het biologische verhaal van de De Groene Weg-slagerijen tot leven. Brand activated!

Gerelateerde blogs