Blog - Hightech merkconcept - New. Brand Activators. Scroll to top

Hightech merkconcept

AAE.

Proud to be part of something great.

 

‘Pushing technical boundaries’: zo luidt de belofte van AAE aan de wereld. Met deze propositie laat de internationaal vermaarde hightech machinefabrikant uit Helmond zien dat men hard werkt aan producten die de maatschappij mooier, beter, sneller, slimmer, makkelijker of simpelweg leuker maken. Waarbij technologische grenzen worden opgezocht en regelmatig overschreden en verlegd. Of, zoals AAE het zelf zegt: ‘State-of-the-art maatwerk, altijd in strijd met de status quo’.

Van propositie naar merkconcept
New heeft samen met AAE voor dit innovatieve merk de strategie uitgewerkt en de daarbij behorende propositie doorvertaald naar een merkconcept. Een concept dat laat zien dat de ‘groundbreaking technology’ van AAE de wereld daadwerkelijk mee vooruit helpt.

De trots die bij AAE leeft over haar rol in ‘het grotere geheel’ werkt aanstekelijk. Ook wij zijn enorm trots deel uit te mogen maken van deze mooie stukjes engineering die AAE samen met vooraanstaande partners in diverse doelmarkten opzet.

Niet zo vreemd dus dat we kozen voor de volgende campagnehaak: ‘Proud to be part of something great’.

Video en beeldtaal
De kapstok ‘Proud to be part of something great’ vertaalden we in samenwerking met Twisted naar een aansprekende video en dito beeldtaal. Welke de hightech kennis én het gepassioneerde vakmanschap van AAE in volle glorie onthullen.

De beelden bieden ons letterlijk een kijkje in de wereld van AAE en de manier waarop men werkt aan innovatieve oplossingen die een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Tegelijk zien we hoe de AAE-specialisten daarbij het verschil maken met hun creativiteit, flexibiliteit, pragmatiek, intrinsieke drive en zeer specialistische know-how.

Proud to be part of something great
Uiteindelijk is het resultaat er één om door een ringetje te halen. Waarvoor we onszelf en Twisted dan ook best op de borst mogen kloppen. Wij zijn ‘proud to be part of something great!’ En het allerbelangrijkste? AAE beaamt dit. De komende tijd mag je dus nog meer mooi werk vanuit ons verwachten voor dit grensverleggende technologiebedrijf en merk.          

Met onze studio vol specialisten, van creatie tot realisatie, zijn we overtuigd jou ook te kunnen verrassen. Meer weten hoe we dat doen en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

Gerelateerde blogs