Hoe brand je een foodevent? Scroll to top

Hoe brand je een foodevent?

Sligro Food Group.

ZiN in Chef Special

 

Klaar voor een culinair avontuur? Sligro organiseert op dinsdag 3 oktober een uniek event speciaal voor chefs: Chef Special. Dit evenement richt zich op nieuwsgierige en leergierige chefs die nog beter willen worden. Wij hielpen Sligro met een nieuwe uitstraling voor het evenement en alle uitingen hiervan.

Eetlustopwekkende events

Wanneer je dit event bezoekt, kun je maar beter je koksmuts meenemen. Chef Special biedt een dag vol inspiratie en masterclasses voor de chef van nu. Het event is opgedeeld in vijf verschillende area’s met elk een eigen thema: Bewust en Verantwoord, Around the World, The Next Online Chef, Winter en Slimme keuken. In iedere area vinden de chefs experts, producten en demo’s die foodprofs inspireren met frisse inzichten en nieuwe ideeën.

NEWe smaken

Sligro was op zoek naar een frisse NEWe look voor het evenement. Hier wisten wij wel raad mee. We hebben een beeldmerk, uitnodiging, content voor narrowcasting, social posts, tafelkaartjes en badges voor de deelnemers verzorgd. Dit jaar staan de gezichten van het evenement in de spotlight. Op de visuals zie je gepassioneerde chefs in actie omringd door elementen van elk thema.

Nog niet verzadigd?

Heb je na het lezen van deze blog het water in de mond gekregen? De evenementen bij ZiN zijn exclusief en alleen op uitnodiging. Maar, je kunt wel meedoen met verschillende trainingen van Sligro en zo alsnog je culinaire horizon verbreden.

Lees je liever meer? Check onze blogs voor een diepere duik in de wereld van de foodindustrie! 👇🏼

Gerelateerde blogs