Iconen van Veghel in te gekke aftermovie - New. Brand Activators. Scroll to top

Iconen van Veghel in te gekke aftermovie

Stichting Deken van Miert Penning.

Wie wint de Deken van Miert Penning?

 

Personen of organisaties die unieke betekenis geven of gaven op sociaal-maatschappelijk en economisch gebied aan de gemeenschap in Veghel. Die moeten toch geëerd worden? De Stichting Deken van Miert Penning zorgt daarvoor. Zij dienen maatschappelijke doelen en zoeken naar de iconen van Veghel. Dat eren van de iconen gebeurt niet zomaar op een simpele wijze.

Feestje in de kerk
Op een unieke feestlocatie, een eeuwenoude kerk in Veghel, maken de iconen, ofwel de genomineerden, tijdens een speciaal gala kans op een échte penning. Een mooie onderscheiding waar je zeker trots op mag zijn en die je ontvangt op een evenement waar je als Veghelse ondernemer graag bij wilt zijn. Naast het uitreiken van deze bijzondere penning schenkt de stichting de opbrengst van het evenement aan een lokaal belangrijk maatschappelijk doel. Een geweldig initiatief dus.

Achteraf nagenieten
Samen met Roem events toverden we de Sint Lambertuskerk in Veghel om tot een unieke feestlocatie. De kerkbanken maakten plaats voor 40 tafels en 400 gasten. Met fantastisch entertainment en heerlijke catering was dit zeker een bijzonder evenement te noemen. Wij legden deze prachtige avond vast op film met als resultaat een te gekke aftermovie.

Gerelateerde blogs