Inspireren en traffic genereren met zonnige content - New. Brand Activators. Scroll to top

Inspireren en traffic genereren met zonnige content

Sligro Food Group.

Nu ook in zomeruitvoering!

Dat zie je goed: na Sligro’s welbekende kerst- en lentecampagnes is er vanaf dit jaar óók een zomercampagne met inspiratiemagazine. De gedachte hierachter? Meer bezoeken genereren naar de Sligro-vestigingen. Dat wij deze campagne nu ook voor de zomer van A tot Z mogen maken, is natuurlijk puur genieten!

puur zomer drank

Puur zomer

De zomer staat voor die mooie, pure smaken op je bord en in je glas. Voor puur genieten van alles wat dit mooie seizoen te bieden heeft. ‘Puur zomer’ luidt dan ook het concept dat we voor deze zonnige zomercampagne hebben bedacht. Met als pronkstuk natuurlijk weer het inspiratiemagazine. Blader deze door en dompel je onder in pure, zomerse recepten, inspiratie en producten!

Allround project

Flitsende fototoestellen, klikkende computermuizen, draaiende videocamera’s, vingers die razen over het toetsenbord: toen het concept stond, konden we aan de slag met receptontwikkeling, styling, fotografie, video, vormgeving en copy. Hierdoor is ook de zomercampagne er eentje die we, samen met het team van Sligro, van A tot Z hebben mogen realiseren.

Doorvertaling extra content

De campagne werd, uiteraard, ook aangejaagd met extra content op het wereldwijde web. Daarom vertaalden we het concept door naar banners, video’s en gifs. Op de site van Sligro vind je hierdoor heel handig alle recepten, alle producten en de inspiratie uit het magazine. En in de vestigingen zorgt het POS-materiaal dat we hebben ontworpen voor dat laatste zetje om al die lekkere producten in de winkelwagen te laten belanden.

Zonnige inspiratie

In het inspiratiemagazine vind je onder andere heerlijke barbecuerecepten – want zeg je zomer, dan zeg je barbecue. Van echte klassiekers tot mooie stukken vlees en verrassend vega. De zomer kan met deze campagne daarnaast eindeloos duren, want voor elk moment vind je zonnige inspiratie: van vroeg in de middag voor de lunch tot ’s avonds laat bij de borrelplank vind je verrassende recepturen.

puur zomer pulled chicken
social recepten culinair adviseuren Sligro - traffic genereren met content

Adviseurs aan het woord

Natuurlijk worden ook de terraswijnen niet vergeten, om die zinderende zomerdagen af te sluiten. En door de wereldse invloeden hoef je niet eens de grens over voor een vakantiegevoel! Nieuw in het magazine is de prominente plek voor de culinair adviseurs uit de vestigingen van Sligro. Met trots adviseren zij de meest feestelijke en smakelijke bier-fingerfood-combinaties. Vanuit hun eigen vestiging vertellen zij hun verhaal bij de receptuur en de combinatie. Dat maakt het magazine nog een tikje persoonlijker.

Nieuwsgierig geworden? Honger gekregen? Snappen we!
Neem gratis een magazine mee uit een van de Sligro-vestigingen of bekijk ‘m hier online.

puur zomer magazine

Gerelateerde blogs