Jubileumboek vol echte verhalen - New. Brand Activators. Scroll to top

Jubileumboek vol echte verhalen

MBI De Steenmeesters.

75 jaar MBI gebundeld in echte verhalen.

 

MBI de Steenmeesters (van der Meijden Beton Industrie) is producent van hoogwaardige bestratings- en geveloplossingen, voor zowel publieke als private toepassingen. Van gevelstenen en tuintegels tot aan straatstenen en sierbestrating: al 75 jaar lang werken Steenmeesters elke dag aan kwalitatief hoogwaardige stenen, tegels en banden. Al vijfénzeventig jaar lang: een prachtige mijlpaal. 

MBI vroeg ons ter ere van dit mooie jubileum vijfenzeventig jaar aan rijke historie te bundelen in een levendig boek. Een boek vol verhalen uit het heden en het verleden. We bedachten het concept, namen de vormgeving op ons, maakten prachtige portretten van (oud-)werknemers en schreven de copy. 

MBI jubileumboek
MBI jubileumboek
MBI jubileumboek

Welkom in het hart van MBI
In het jubileumboek staan geen grote stoere verhalen, maar de verhalen van de mensen die er werken of hebben gewerkt. Het is een boek van, voor en door de eigen (oud-)Steenmeesters. Zo leer je MBI kennen door haar eigen mensen en zie en voel je de kracht van dit familiebedrijf: werknemers die allemaal even betrokken zijn en evenveel passie hebben voor het bedrijf als de familie zelf. 

MBI Jubileumboek
MBI Jubileumboek

Een mooi cadeau
Bij elk groot jubileum hoort natuurlijk een groot feest. Het boek bewijst dat de Steenmeesters dat maar al te goed weten. Helaas kon dit keer het grote geplande feest met de onthulling van het boek door corona niet doorgaan. Daarom werd het boek aan het eind van 2020 persoonlijk naar al het personeel toegestuurd. Hiervoor hebben we een omdoos, sleeve en een kaart ontwikkeld waardoor dit bijzondere boek toch als een mooi cadeau in ontvangst kon worden genomen.

Gerelateerde blogs