Een nieuwe merkstrategie en -identiteit voor Kanters e.tech Scroll to top

Oude uit, nieuwe aan: Kanters Elektro in een flitsende, NEWe jas

Kanters e.tech.

De geboorte van een nieuwe merkstrategie en -identiteit

 

Nieuw! De merkidentiteit van Kanters e.tech, voorheen Kanters Elektro. Het Brabantse familiebedrijf wilde het merk graag in lijn brengen met wat Kanters al jaren is en wat ze in de toekomst willen zijn en uitstralen. En om dat voor elkaar te krijgen, klopten ze aan bij ons.

Samen brainstormen

First things first: de strategie. Om deze te bepalen, zijn we twee intensieve strategische sessies ingedoken. En het leuke is: dit deden we niet alleen, maar samen met de directie van Kanters en een geselecteerde groep medewerkers die het hele personeel vertegenwoordigde. Tijdens deze sessies hebben we onder andere gekeken waar Kanters voor staat en wat hen sterk maakt.

Merkstrategie

Kanters is een krachtig B2B-merk, een professioneel familiebedrijf dat E-tech ádemt. Ze positioneren zich in de markt met twee diensten: industriële automatisering en (gebouwgebonden) E-installaties. Kanters brengt eigenlijk beweging. In processen. Machines. En gebouwen. Met deze en nog veel meer gebrainstormde informatie zijn we de merkstrategie en de nieuwe merkidentiteit gaan inkleuren.

NEWe identiteit

Kanters e.tech werd geboren. Een korte, krachtige naam die staat voor het team, de familie en hun diensten. Met als pay-off: Kanters e.tech brengt beweging. Daarnaast schaafden we onder andere aan de kleurstelling en ontwikkelden we het spiksplinternieuwe beeldmerk én logo – want bij een nieuwe identiteit kunnen die natuurlijk niet ontbreken. Qua kleuren hebben we teruggegrepen naar de kleuren van het allereerste logo van Kanters Elektro. Waar het logo verder voor staat, zie je in de animatie hieronder!

Trots

Na maanden van intensieve samenwerking, was het hoog tijd om alles aan de medewerkers te showen, die natuurlijk stonden de popelen om de nieuwe look te aanschouwen. Met trots werd de nieuwe identiteit intern gepresenteerd, met superenthousiaste reacties van het personeel als gevolg. Na de presentatie en een welverdiende proost mag nu de wereld het zien. Misschien heb je de busjes al wel zien rijden, en er volgt nog veel meer. Kanters e.tech in een NEW jasje!

Gerelateerde blogs