Hieperdepiep hoera: landelijke campagne voor jarige Spare Rib Express Scroll to top

Hieperdepiep hoera: landelijke campagne voor jarige Spare Rib Express

Spare Rib Express.

Wie jarig is, trakteert

 

Spare Rib Express: met 75 vestigingen verspreid over heel Nederland is de kans groot dat je deze premium maaltijdbezorger wel kent. Daarnaast bezorgen zij al 30(!) lentes hun verse, ambachtelijke maaltijden met die goede prijs-kwaliteitsverhouding. Inderdaad: Spare Rib Express is jarig!

30 kaarsjes

Al 30 jaar heerlijke maaltijden als ribs, burgers en kipgerechten. Dat moet natuurlijk gevierd worden. En zoals altijd mochten wij daarbij helpen – wat natuurlijk helemaal in het straatje van dit stelletje foodspecialisten past. Voor het eerste in die drie decennia wilde Spare Rib Express een landelijke campagne voeren. Tof! Wij ontwikkelden daarvoor het concept en realiseerden de door Spare Rib Express gekozen acties.

Traktaties

We weten niet hoe dat bij jou zit, maar wij worden héél blij van traktaties. Spare Rib Express deelt die mening. Hun 30-jarige verjaardag vieren zij dus met, jawel, traktaties. Zo krijg je de eerste twee weken van hun verjaardagsperiode een gratis cheesecake bij elke bestelling. Yum! Maar dat is niet alles: daarnaast maak je kans op een overnachting op een luxe jacht, ínclusief heerlijk rib-diner.

Content om van te watertanden

Voor de uitrol van deze verrukkelijke acties hebben wij een dag gewijd aan een foto– en videoproductie met vier modellen. Zij kregen de taak om uit zes gerechten een hap te nemen. Wij kunnen ons ergere shootdagen voorstellen. Omdat we zowel een foto- als videostudio in huis hebben, hebben we in korte tijd megaveel hongermakende content kunnen schieten. Gewapend met een draaiboek en door middel van een sterk staaltje teamwork konden de modellen voortdurend in één vlotte beweging door en haalden we alles uit de dag. Dat leverde een berg mooie beelden en korte video’s op. Deze hebben we uiteindelijk omgetoverd tot social ads, banners en digital out of home, dus digitale billboards. Daarnaast is deze hongermakende content niet alleen voor de 30 jaar-campagne in te zetten, maar het hele jaar bruikbaar voor Spare Rib Express. Dankbare content, dus.

Dan rest ons nog één ding te schrijven: een héle fijne verjaardag(speriode), Spare Rib Express! 30 jaar de heerlijkste maaltijden, een mijlpaal waar jullie supertrots op mogen zijn.

Spare Rib Express Jarig Campagne Abri

Gerelateerde blogs