Meer rendement met de cafetaria promotool - New. Brand Activators. Scroll to top

Meer rendement met de cafetaria promotool

Sligro Food Group.

Hoe je ervoor zorgt dat Piet meer koopt dan friet in de cafetaria.

 

Klaar voor iets vets? Met deze vraag klopte Sligro, groothandel voor de horeca en MKB, bij ons aan. Zij signaleerden dat de concurrentie in de cafetaria branche steeds groter wordt. Op iedere straathoek is er voortaan wel een snelle en betaalbare hap te vinden. En dus moest er iets vets verzonnen worden om cafetaria ondernemers te helpen meer rendement te behalen en hun traffic en omzet te verhogen.

Online promotool voor cafetaria promotie
Samen met Sligro en PimpYours.com, ons personalisatieplatform, sprongen we in een diepe frituurpan en voilà: we bedachten een online tool voor cafetaria promotie. Met deze tool biedt Sligro cafetaria ondernemers de mogelijkheid om eenvoudig professionele promotiematerialen te ontwikkelen en te bestellen, waardoor de concurrentie in één berenhap opgeslokt wordt. Want met goed promotiemateriaal trek je sneller meer gasten in je zaak, verhoog je de bezoekfrequentie en zorg je ervoor dat Piet niet alleen friet besteld, maar er ook een lekker kroketje en een blikje fris bijneemt.

Voor elke cafetaria een passend design
We ontwikkelden voor deze promotool niet een, niet twee, maar drie verschillende concepten met ieder een eigen design. Want net als dat je enorm veel verschillende snacks hebt, zo zijn er ook enorm veel verschillende cafetaria’s. De cafetaria ondernemer kan zo het design kiezen wat het beste in zijn of haar zaak past. Vervolgens kan de ondernemer via onze online editor gemakkelijk en snel eigen promotieartikelen ontwerpen. Denk aan posters, actieflyers en spaarkaarten tot kleurplaten en social media posts. Hierin kan het design, de tekst, prijs en het product super simpel worden aangepast.

Een professionele uitstraling zonder hoge marketingkosten
Met behulp van deze tool worden hoge marketingkosten voorkomen en wordt er een uniforme en professionele uitstraling gerealiseerd. Én blijft er tijd over voor de orde van de dag: de zaak runnen! Om het cirkeltje net zo rond te maken als een nasibal uit ’t vet verzorgden we naast de drie designs voor de promotool ook de activatiemiddelen, fotografie en content voor de lancering van de online tool. Vet he? Klik hier om de portal te bekijken.

Lees hier het artikel op Foodclicks.

Gerelateerde blogs