Met liefde van leapp - New. Brand Activators. Scroll to top

Leapp.

Samen geven we elektronica een tweede leven.

Ontwikkel een wervende en prikkelende activatiecampagne waarbij het verhaal en de missie van leapp onder de aandacht wordt gebracht. Deze toffe opdracht kregen we van leapp: dé specialist in refurbished devices. Zij knappen gebruikte Apple-apparaten op, zodat ze weer helemaal als nieuw zijn. Hierdoor zet leapp zich ook meteen in voor de aarde. Want deze producten waren anders op de afvalberg verdwenen.

Met liefde van leapp
Met de door ons bedachte campagne ‘Met liefde van leapp’ maken we kenbaar dat een gebruikte telefoon net zo goed kan zijn als een gloednieuwe én maken we mensen bewust dat het hergebruiken van spullen beter is voor de aarde. Door middel van een animatie, een print-advertentie en een landingspagina vroegen we aandacht voor hergebruik en riepen we consumenten op om op een online platform het leapp-manifest te ondertekenen.

Sluit je aan
Want weet je waar niet steeds een nieuw hip model van uitkomt? Juist: van de aarde. Als we deze door willen geven, laten we dan beginnen met tablets, telefoons en laptops. Om de consument nog iets sneller over de streep te trekken zich aan te sluiten bij dit gedachtengoed en het manifest te ondertekenen werd er onder alle ondertekenaars een refurbished iPhone verloot.

Leapp
Leapp
Leapp

Gerelateerde blogs