Bewezen: New is hartstikke fun to work with Scroll to top

Bewezen: New is hartstikke fun to work with

New. Brand Activators.

Op naar nog zo’n happy NEW year!

 

2022 was een prachtig jaar. Zeker niet alleen om al het mooie werk dat we met z’n allen hebben mogen maken. Het was het jaar dat we, in tegenstelling tot de jaren ervoor, weer het hele jaar samen op kantoor mochten zijn. Waarin we naast samen konden werken ook volop samen konden vieren. Ons thema van 2022 was dan ook: fun to work with. Dit betekende onder andere dat onze personeelsvereniging New Cool Collective elke maand iets leuks voor ons in petto had.

New Cool Collective

Buiten de standaard DoMiBo’s en VrijMiBo’s om, prijkte er elke maand een leuke activiteit op onze kalenders. We speelden de Pinkerspelen met New-Hollandsche spelletjes, hadden een indoor gamenight met ondere andere VR-brillen, gingen met elkaar de bloedstollende strijd aan in een WK-pool (inclusief prachtige prijzen), gingen naar de bios, kraakten onze hersenen met een muziekquiz én branding quiz en toverden onze creative playground om tot een heuse lasergame-playground.

Zei iemand borrelen?

Daarnaast borrelden we wat af. Niet alleen aan onze eigen bar, maar bijvoorbeeld ook in de kroeg in Den Bosch. Of bij The Yard – waar we wederom de quizskills uit de kast trokken voor een quiz met gênante/bijzondere/leuke feitjes over ieder van ons. Vooral gênante, eigenlijk. Buiten de door de personeelsvereniging georganiseerde activiteiten om gingen we ook nog met z’n allen lentelunchen toen Boefkik uitgebreid voor ons kookte, zochten we paaseieren, kregen we een zomerpakket en een gepersonaliseerd gedicht van Sinterklaas, trokken we de schaatsen uit het vet en namen we onze hond mee naar het werk. En hadden we borrelen al genoemd?

Woensdagmiddaglunch

We horen regelmatig geluiden van buitenaf dat we er inmiddels om bekendstaan: de lunches op woensdagmiddag. Elke week duikt een van ons kookgroepje de keuken in om ons een verrukkelijke lunch voor te schotelen. Ook dit jaar hebben we weer 52 héérlijke woensdagmiddaglunches mogen oppeuzelen. Van broodje knakworst tot saotosoep. Van vegan stoofvlees met friet tot poffertjes. Van pasteitjes met ragout tot broodje sticky kip. Van een zomerstamppot tot walking taco’s. Ja, we hebben nog vacatures openstaan. 😉

Verjaardagen en jubilea

Naast 52 lunches aten we gemiddeld ook 52 stukken taart. Per persoon. Nee hoor, we hebben het niet écht bijgehouden. Maar het zou zo waar kunnen zijn. We hebben namelijk aardig wat lekkers achter te kiezen. Er werd heel veel taart getrakteerd, maar ook kroketten, worstenbroodjes, Heukelumse krakelingen, stroopwafels met muisjes en zelfs een ‘petit dejeuner’ op z’n Frans. En zit je met corona thuis, zoals onze Hennie op zijn verjaardag, dan staan we gewoon met z’n allen voor je deur met een zak frikandellen. Ook de jubilarissen van dit jaar, Aranca, Bart, Laura, Tim en Mark, werden in de watten gelegd met etentjes, gepersonaliseerde bier- en wijnflessen en een videoboodschap.

Happy NEW year!

Je begrijpt: dit kan alleen maar heel veel goeds voor het komende jaar betekenen. We staan te popelen om ook in 2023 samen weer heel veel plezier én mooi werk te maken. Misschien wel voor jouw merk. Een ding is in ieder geval zeker: volgend jaar wordt Next Level. Houd onze blogs maar in de gaten!

O, en psst … Zou jij ook dolgraag bij deze supergezellige (maar hardwerkende!) vreet- en borrelclub willen horen? We hebben nog vacatures openstaan! Check ze hier.

Gerelateerde blogs