NEW samenwerking: CHV Academy, Circle of Talent Scroll to top

NEW samenwerking: CHV Academy, Circle of Talent

New. Brand Activators.

Omdat creativiteit niet vroeg genoeg gestimuleerd kan worden  

 

Zeg je New, dan zeg je creativiteit. En andersom. Mooie initiatieven die creativiteit stimuleren, steunen wij daarom graag. Zeker in het ons ‘eigen’, mooie Meierijstad. Vorige maand zetten wij daarom enthousiast een krabbel onder de samenwerking met CHV Academy, Circle of Talent.

Creabea’s in de dop

In de CHV Academy, Cirlcle of Talent staat structureel kunstonderwijs centraal. De oprichters van dit initiatief, dat 5 jaar geleden werd opgezet, vinden het belangrijk dat alle scholen in de Meierijstad kunstonderwijs krijgen van een echte kunstdocent. Dit helpt jongeren hun creativiteit, probleemoplossend vermogen en hun zelfvertrouwen ontwikkelen. Daarnaast leren ze beter samenwerken én zitten ze beter in hun vel. Dat kunnen wij natuurlijk alleen maar toejuichen!

Swingend onderwijs

Inmiddels krijgen 3600 kinderen in 173 klassen op alle 34 Meierijse scholen wekelijks kunstles van een kunstvakdocent in muziek, dans, beeldende kunst en theater. Ook zijn er speciale Kick Arts-lessen gestart voor leerlingen in het middelbaar onderwijs en kunnen jongeren zich verder ontwikkelen in talentklassen voor dans, muziek en design en beeldend. Dankzij investeringen van ondernemers, donateurs, de gemeente en (kunst)onderwijs kan dit te gekke project bestaan. Daarom zette onze directeur Niels vorige maand een krabbel onder de samenwerking tijdens de feestelijke partnermeeting. You go, CHV Academy, Circle of Talent!

Gerelateerde blogs