New. Brand Activators. is een stukje groener geworden Scroll to top

New. Brand Activators. is een stukje groener geworden

New. Brand Activators.

Let the sun shine!

 

Ook wij als bedrijf vinden: de wereld kan best een stukje groener. Daarom staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel en ondernemen we waar kan met het oog op moeder Natuur. We zijn dan ook blij met de NEWe ontwikkeling binnen, of beter gezegd: óp, ons bedrijf.

Groener ondernemen

Afval scheiden, stimuleren om met de fiets te gaan, uit mokken en glazen drinken in plaats van wegwerpbekers, alleen printen als het echt nodig is … Ook op de werkvloer zijn er talloze manieren om een beetje aan het milieu te denken en groener te werken. Manieren waar ook wij bij New rekening mee houden. Want wij zijn ervan overtuigd dat alle beetjes helpen. Kleine beetjes, maar grote beetjes natuurlijk helemaal.

Solar power

Want buurman en partner Bek 1 op 1 publiceren heeft hun en daarbij ook ons dak uitgerust met maar liefst 618 zonnepanelen. Met deze zonnepanelen kunnen we samen 300.000 kWh aan stroom opwekken. Dat betekent dat Bek hiermee een derde van hun totale gebruik kan coveren met zonne-energie, en wij bij New zelfs honderd procent! Hoe groen wil je het hebben?

New Zonnepanelen Details van Bekabeling
New Zonnepanelen Details van Bekabeling

Gerelateerde blogs