Blauwe én groene muisjes: de geboorte van een nieuwe website Scroll to top

Blauwe én groene muisjes: de geboorte van een nieuwe website

Vissers Ploegmakers.

Van wireframe tot live in de lucht

 

Bij aannemingsbedrijf Vissers Ploegmakers werken ze voortdurend aan een betere en mooiere wereld. Dit doen ze in de grond-, weg- en waterbouw. Stilstaan? Niet in het woordenboek van Vissers Ploegmakers! Om dat ook zo uit te stralen, trokken ze aan de spreekwoordelijke mouw van New.

Nieuwe huisstijl en logo

Want: hun beeldmerk en huisstijl kon wel een opfrisser gebruiken, vonden ze. Laat dat maar aan onze designers over. Een nieuwe huisstijl dat precies past bij het DNA van Vissers Ploegmakers werd geboren. Beschuit met groene en blauwe muisjes, anyone?

Vernieuwde website

En zeg je nieuwe huisstijl, dan zeg je nieuwe website. Dit was het grootste onderdeel van dit project. Ons online team nam alles op zich. Van begin tot eind werkten zij aan de spiksplinternieuwe website. Van design tot migratietraject. Van wireframe tot live op het wereldwijde web. Aanschouw en bewonder hier het resultaat: een compleet vernieuwde, dynamische website met mooie video’s en sfeerbeelden. Ook alle copy die op de website staat hebben wij verzorgd. Door middel van interviews heeft een van onze copywriters bijvoorbeeld alle projecten gedetailleerd kunnen beschrijven.

Socials

Op de socials van Vissers Ploegmakers wordt de nieuwe stijl ook doorgevoerd. Ook hiervoor zijn wij verantwoordelijk. Met gelikte beelden en pakkende teksten laten we social followers smullen van de content van Vissers Ploegmakers. Neem hier bijvoorbeeld een kijkje op de LinkedIn-pagina van Vissers Ploegmakers.

Ook toe aan een New website?

Regelen wij voor je! Neem contact op met een van onze accountmanagers.

Aranca

Aranca Janssen

Accountmanager
+31 6 27 17 13 90
arancajanssen@wearenew.nl

Manon

Manon van Heeswijk

Accountmanager
+31 6 47 55 62 55
manonvanheeswijk@wearenew.nl

Marlon

Marlon van der Heyden

Accountmanager
+31 6 55 96 62 63
marlonvanderheyden@wearenew.nl

Gerelateerde blogs