Onboarding met een persoonlijk welkomstpakket Scroll to top

Onboarding met een persoonlijk welkomstpakket

New. Brand Activators.

Heet je nieuwe medewerker welkom

 

All hands on deck! Vandaag gaan we het hebben over onboarding, oftewel: een nieuwe medewerker lekker laten landen op zijn nieuwe werkplek. De eerste indruk is immers heel belangrijk voor de werkgever, en zeker ook voor de werknemer. Onder onboarding valt bijvoorbeeld een welkomstpakket, maar ook een inwerkprogramma; alles om de nieuwe collega fijn te laten integreren.

De vruchten plukken
Uit onderzoek blijkt dat een nieuwe medewerker verwelkomen met een onboarding-pakket of -programma verschillende voordelen heeft. Zo voelen nieuwe medewerkers zich sneller thuis, zijn ze sneller productief én meer betrokken bij het bedrijf. Als werkgever maak je een goede eerste indruk en geef je nieuwe collega’s de aandacht die ze verdienen. Ook blijken medewerkers langer bij een bedrijf te blijven werken en ervaren ze minder stress. Het investeren waard, dus.

Onboarding bij New
Ook bij New doen we aan onboarding, hiervoor gebruiken we onze tool PimpYours.com. Wij verwelkomen nieuwe medewerkers met een gepersonaliseerd welkomstpakket: een laptopsleeve met naam, visitekaartjes en een gepersonaliseerde coolcan. In het kader van duurzaamheid doen we niet aan wegwerpbekers voor onze koffie en thee, daarom ook present in het onboarding pakket: een eigen mok met naam en foto, geheel in de huisstijl van New.

Welkom New Collega Onboarding

Gemakkelijk onboarding-pakketten bestellen
Het mooiste van alles? We hebben dit in een interne website van PimpYours.com gegoten waar we heel gemakkelijk de onboarding items kunnen bestellen. Hiervoor gebruiken we een editor met een aantal vaste kant-en-klare designs, waarin de gebruiker alleen nog maar een naam hoeft in te vullen en eventueel een foto te plaatsen. Heel gebruiksvriendelijk voor de HR-afdeling. Zo borgen we bovendien altijd onze huisstijl voor alle items en ziet ieder onboarding-product er hetzelfde uit. Daar worden we blij van!

New Onboarding Overzicht Producten op Website
New Onboarding Mok op Website

Giveaways
Onze eigen, interne portal heeft ook een ‘Giveaways’-categorie. Hier kunnen toffe producten besteld worden met een eigen of New-design. Is er een baby geboren? Neemt een relatie afscheid? Of willen we gewoon een fijne samenwerking bezegelen met een cadeau? Geen probleem! We bestellen het via ons eigen personalisatieplatform. Van babyhanddoek tot bedrukte magnumkist. Ook hiervoor kunnen we kiezen uit vaste kant-en-klare designs, maar hebben we ook de mogelijkheid om een eigen design te uploaden. Wel zo fijn met een creatief team in huis!

Ook zo’n personalisatiewebsite?
Goed nieuws, want dat kan! Samen met PimpYours.com kunnen we ook voor jouw organisatie een onboarding en/of loyalty website ontwikkelen met een eigen gekozen assortiment in huisstijl. Denk aan laptop sleeves, mokken, bedrukte (wijn)kisten, muismatten, visitekaartjes, etcetera.

De techniek van onze portals draait op een Magento 2-platform. Samen met onze partner Vrolijk Online zorgen we ervoor dat alles constant up and running is. Verder verzorgen we de gehele inrichting: van wireframes, functioneel ontwerp en mockups tot het inrichten van de copy. Uiteraard allemaal in overleg met jou. Ook de koppeling van het platform naar productie en handling & fulfilment regelen we. Dat doen we samen met onze bondgenoot Bek 1 op 1 publiceren met wie we het pand delen. Superhandig, want zo kunnen we snel schakelen en de kwaliteit borgen.

Overzicht Onboarding Website

Heb je interesse of wil je graag eens met ons sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag verder.

Gerelateerde blogs