Oogstrelende interieurfotografie op locatie Scroll to top

Oogstrelende interieurfotografie op locatie

Hotel The Yard.

Voor een verpletterende eerste indruk

 

Misschien heb je hem weleens voorbij zien of horen komen, de zin: ‘je website is je visitekaartje’. Maar wat ons betreft is het veel meer dan dat. Het is niet zomaar een plek waar je snel en gemakkelijk contactgegevens kunt vinden; het is de eerste ontmoeting met een (potentiële) klant of gast. Het eerste contactmoment. Een tentoonstelling van je zaak of bedrijf.

Lust voor het oog

Een goede site informeert, prikkelt én verkoopt. Een grote bijdrager daaraan is het visuele stuk. Met foto’s die van het scherm spatten maak je meteen indruk op diegene die online een kijkje komt nemen. Zéker als je zo’n prachtig hotel hebt als Hotel The Yard.

Klik! Flits!

Onze fotograaf Tim stak daarom enthousiast het viaduct over om aan de slag te gaan met interieurfotografie bij Hotel The Yard op de Zuidkade. Elke prachtige kamer, kleurrijk hoekje en fijn detail werd door Tim vakkundig op de gevoelige plaat vastgelegd. Het resultaat? Dat zie je hieronder!

Bekend decor

Fun fact: Hotel The Yard is in het verleden meerdere malen het prachtige decor geweest voor een aantal shoots van Sligro waaraan wij hebben meegewerkt. Bijvoorbeeld de ‘Voor elkaar, met elkaar’-campagne. Het hotel, inclusief eigenaresse Maud en assistent hotelmanager Gijs, is te zien in de video.

Uitbreiding

En een tweede decor is onderweg, want Hotel The Yard gaat uitbreiden! Aan de andere kant van het water, pal op de Noordkade, ligt een tweede locatie – met een ontbijt-, lunch- en borrelbar ­– op het moment volop in de steigers. En ook voor deze locatie gaan we de interieurfotografie doen, in dezelfde stijl als de vestiging op de Zuidkade. In juni staat dan ook een groot kruis in onze agenda, want dan openen officieel de deuren van deze tweede parel van een hotel. Zin in!

Gerelateerde blogs