Op een ‘smooth' NEW year - New. Brand Activators. Scroll to top

Op een ‘smooth’ NEW year

New. Brand Activators.

Shake it till you make it!

 

Het is niet anders, maar de feestdagen zitten er al weer lang en breed op. Wij hopen dat jullie ook met volle teugen hebben genoten. Van elkaars gezelschap, elkaars verhalen en natuurlijk van het samen tafelen met je gezin, familie, vrienden en kennissen. De vraag is nu: ben je lekker uitgerust en helemaal klaar om de stier bij de horens te vatten? Of kun je nog wel een extra boost gebruiken om weer op volle sterkte aan het nieuwe jaar te beginnen? Een gezonde next level boost, die ook direct inhoud geeft aan je goede voornemens, mocht je die hebben. In ieder geval gaan we voor een gezonde start en een ‘smooth’ New year!

Goede voornemens

Zoals elk jaar zet je traditiegetrouw jouw goede voornemens op papier. Of slaat ze gewoon op in je hoofd. Januari is nou eenmaal van oudsher een ‘gezonde’ balansmaand, een nieuw moment van bezinning. Stoppen met roken, meer bewegen, gezonder eten, ze staan allemaal op het lijstje. Geen paniek, want bij New zijn we niet te beroerd om je een handje op weg te helpen, zodat jij straks snel weer op en top in je vel zit. Sterker nog, we waren er al op voorbereid voordat de feestdagen goed en wel begonnen en stemden ons eindejaarsgeschenk aan relaties er volledig op af. Onder het motto: ‘To a smooth NEW year!’

To a smooth new year

Wij dachten: laten we het nieuwe jaar eens smooth beginnen met een gezond alternatief, namelijk met een versgemaakte smoothie. Voor de hoognodige extra vitamientjes, een weldadige dosis frisheid en een basis waar je op kunt gaan bouwen dit jaar. We trakteerden onze relaties daarom op een puike blender, compleet met ingrediënten en recepten om zelf hun overheerlijke smoothie te fixen. Uiteraard met veel fruit om te pureren, zodat de smoothie bomvol vitamines en vezels zit. Voor een frisse en gezonde start van 2023.

Shake it till you make it

We gingen voor twee next level smoothie varianten: de Blueberry Banana Powder Bomb en de Yellow Orange Mango Coconuts variant. Uiteraard met een knipoog naar onze huiskleuren blauw en geel. De recepten van beide krachtpatsers vind je hieronder terug, zodat je zelf meteen aan de slag kunt. Dus, waar wacht je op? Shake it till you make it!

Proost op een fijn, gezond en ‘smooth’ NEW year!

mango coconuts smoothie

Gerelateerde blogs