Joost van Roosmalen
Foodspecialist & teamleider contentstudio
Joost is het geheime ingrediënt in elke smaakvolle productie. Hij leidt zijn team zoals hij kookt: met vuur en finesse. Van studio tot snijplank, alles moet kloppen. Geen kunstje, maar ambacht met oog voor detail en liefde voor het vak. O, en met perfectie als niet-onderhandelbare norm.
‘’Ik geniet van foodies die van zichzelf een merk hebben gemaakt. In Nederland is dat bijvoorbeeld Miljuschka, met dagelijks nieuwe recepten, een eigen magazine, foodfestivals en een hele community. Internationaal natuurlijk Jamie Oliver!’’
Guilty pleasure:
net voor het slapengaan een stuk oude kaas met srirachasaus
Vrije tijd:
uitgebreid barbecueën of een kooktechniek doorgronden, fietsen en fietsen kijken
At eens:
cavia, gesmoorde schildpad, kabeljauwdarmen
Fun fact:
ambieerde ooit een carrière als profwielrenner
Joost in 3 woorden:
sportief, doorzetter, bourgondisch
‘’Ik geniet van foodies die van zichzelf een merk hebben gemaakt. In Nederland is dat bijvoorbeeld Miljuschka, met dagelijks nieuwe recepten, een eigen magazine, foodfestivals en een hele community. Internationaal natuurlijk Jamie Oliver!’’
Guilty pleasure:
net voor het slapengaan een stuk oude kaas met srirachasaus
Vrije tijd:
uitgebreid barbecueën of een kooktechniek doorgronden, fietsen en fietsen kijken
At eens:
cavia, gesmoorde schildpad, kabeljauwdarmen
Fun fact:
ambieerde ooit een carrière als profwielrenner
Joost in 3 woorden:
sportief, doorzetter, bourgondisch
Benieuwd naar de favoriete merken van andere teamleden? Check het hier.