Joost van Roosmalen

Foodspecialist & teamleider contentstudio

Joost is het geheime ingrediënt in elke smaakvolle productie. Hij leidt zijn team zoals hij kookt: met vuur en finesse. Van studio tot snijplank, alles moet kloppen. Geen kunstje, maar ambacht met oog voor detail en liefde voor het vak. O, en met perfectie als niet-onderhandelbare norm.

‘’Ik geniet van foodies die van zichzelf een merk hebben gemaakt. In Nederland is dat bijvoorbeeld Miljuschka, met dagelijks nieuwe recepten, een eigen magazine, foodfestivals en een hele community. Internationaal natuurlijk Jamie Oliver!’’

Guilty pleasure:
net voor het slapengaan een stuk oude kaas met srirachasaus

Vrije tijd:
uitgebreid barbecueën of een kooktechniek doorgronden, fietsen en fietsen kijken

At eens:
cavia, gesmoorde schildpad, kabeljauwdarmen

Fun fact:
ambieerde ooit een carrière als profwielrenner

Joost in 3 woorden:
sportief, doorzetter, bourgondisch

‘’Ik geniet van foodies die van zichzelf een merk hebben gemaakt. In Nederland is dat bijvoorbeeld Miljuschka, met dagelijks nieuwe recepten, een eigen magazine, foodfestivals en een hele community. Internationaal natuurlijk Jamie Oliver!’’

Guilty pleasure:
net voor het slapengaan een stuk oude kaas met srirachasaus

Vrije tijd:
uitgebreid barbecueën of een kooktechniek doorgronden, fietsen en fietsen kijken

At eens:
cavia, gesmoorde schildpad, kabeljauwdarmen

Fun fact:
ambieerde ooit een carrière als profwielrenner

Joost in 3 woorden:
sportief, doorzetter, bourgondisch

Benieuwd naar de favoriete merken van andere teamleden? Check het hier.