Wouter Westrate

Foodspecialist & teamleider contentstudio

Food is Wouters domein. Voormalig chef, foodstylist én autodidact beeldmaker: ja, Wouter is superveelzijdig. Van koken en fotograferen tot stylen, vormgeven en ook managen. Als een vliegende regisseur bewaart hij het overzicht op de set, stelt de juiste vragen en stuurt bij waar nodig. Alles voor een smaakmakend resultaat.

“Bacardi blijft een bijzonder merk. Iedereen vraagt altijd om een baco, terwijl ze een rum-cola bedoelen. Dat krijg je alleen als je merknaam zo sterk is dat het een soortnaam wordt! En, eerlijk is eerlijk, ik hou ook van bruine rum.’’

Fun fact:
wordt, met zijn Zeeuwse roots, onrustig als hij niet een keer per maand naar zee gaat

Guilty pleasure:
de Vengaboys en wit brood met stroopjesvet

Vrije tijd:
Koken en (uit) eten, Formule 1 kijken met koffie of een speciaalbiertje

Krijgt inspiratie van:
Reizen, muziek, andree culturen, geuren en kleuren

At eens:
cavia en Marrokkaanse douwarra (oftewel: ingewanden)

“Bacardi blijft een bijzonder merk. Iedereen vraagt altijd om een baco, terwijl ze een rum-cola bedoelen. Dat krijg je alleen als je merknaam zo sterk is dat het een soortnaam wordt! En, eerlijk is eerlijk, ik hou ook van bruine rum.’’

Fun fact:
wordt, met zijn Zeeuwse roots, onrustig als hij niet een keer per maand naar zee gaat

Guilty pleasure:
de Vengaboys en wit brood met stroopjesvet

Vrije tijd:
Koken en (uit) eten, Formule 1 kijken met koffie of een speciaalbiertje

Krijgt inspiratie van:
Reizen, muziek, andree culturen, geuren en kleuren

At eens:
cavia en Marrokkaanse douwarra (oftewel: ingewanden)

Benieuwd naar de favoriete merken van andere teamleden? Check het hier.