Bram Wakelkamp - New. Brand Activators. Scroll to top

Bram Wakelkamp

Fotograaf/Beeldbewerker

Een fascinatie voor flitslicht, noem het gerust een ‘fetisj’. Gecombineerd met een flinke dosis creativiteit. Dat is Bram Wakelkamp, onze ‘jonge hond’ op de fotostudio. Heb je behoefte aan ‘gave plaatjes’, Bram zorgt dat het goed komt!

 “Ik ben erg leergierig en continu bezig met de laatste ontwikkelingen op het vlak van techniek binnen de fotografie. Nieuwe snufjes, nieuwe cameratechnieken”, aldus Bram. “Ik woonde praktisch in de studio om licht écht te leren zien en daar supergave beelden mee te maken. Door mijn knowhow op het gebied van flitslicht ben ik ook in contact gekomen met NEW. Hier zag men potentie in mij als jong talent.” Vrije tijd? “In mijn vrije tijd ben ik creatief met muziek en draai ik graag plaatjes. Daarnaast is cocktails maken iets wat ik heel graag doe. Ik hoop er nog eens ooit professioneel mee aan de slag te kunnen.” 

Meest aantrekkelijke merk:
‘Apple. Hoe meer van hun producten je koopt, hoe meer je wordt meegezogen in het Apple ecosysteem. En dat is een heel goed ecosysteem. Zit je er eenmaal in, dan wil je er niet meer uit. Gebruiksvriendelijke software en schitterend high end design. Apple is misschien niet altijd koploper in de allernieuwste technieken, maar als ze iets doen, dan doen ze het ook direct écht goed.’