Raken met oranje - New. Brand Activators. Scroll to top

New Brand Activators.

Zo lanceer je deze zomer een knallende oranje campagne.

 

De sneeuw is net gesmolten, maar wij zitten alweer met de zomer in onze bol. Een grote oranje zomer welteverstaan. Dus haal je vuvuzela, je passende outfit en je rood-wit-blauwe vlag maar alvast uit de kast, want deze zomer gaan we raken met oranje! 

Het gaat door!
Van Koningsdag en het Eurovisie Songfestival tot het EK voetbal, de Olympische Spelen en de Formule 1: in 2020 hebben we deze grote evenementen helaas allemaal moeten missen. Maar dit jaar ziet het er heel anders uit. Want ondanks dat er een hoop onzeker is, is er één ding zeker: het gaat door! Hoe precies en in welke vorm of grootte? Dat is nog niet helemaal bekend. Toch is het als merk nu alvast belangrijk je hiermee bezig te houden. Sowieso omdat je op tijd en op het juiste moment wilt kunnen toeslaan, maar ook omdat er zoveel verschillende scenario’s mogelijk zijn. Daarom helpen wij je graag een flexibele en modulaire campagne, inhaker of merkactivatie in te richten. Dit kan zowel B2B als B2C. Maar denk ook eens aan een interne campagne waarmee je je collega’s inspireert of aan een leuke activatie waardoor je samen met collega’s kan genieten van deze oranje zomer. 

Denk als een topsporter
Hoe gaan we ervoor zorgen dat jouw campagne, inhaker of activatie deze zomer succesvol wordt? Twee woorden: voorbereiding en tactiek. Een topsporter, een team of een songfestival kandidaat bereikt niet zomaar de eerste plaats. Maanden, misschien wel jaren van te voren werken ze naar dat ene doel toe. Wil jij deze zomer een knallende campagne lanceren? Denk dan als een topsporter en doorloop samen met ons de volgende stappen:

Goede voorbereiding
Wij bereiden je voor en nemen alle scenario’s door. We werken een basisidee uit op zoveel manieren als dat er scenario’s zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan, ben je tijdens deze oranje zomer altijd relevant en ben je klaar voor de wedstrijd!

Originele tactiek
We verzinnen originele, effectieve uitingen waar de concurrent en het publiek stijl van achterover slaat.

Verrassende prestatie
Dit wekt natuurlijk bewondering en enthousiasme én levert hoogstwaarschijnlijk een podiumplaats op. Applaus gegarandeerd!

Zo zie je maar: met een goede voorbereiding bieden deze grote evenementen je misschien wel hele grote kansen. Met een gave campagne, een knallende inhaker of een originele merkactivatie kun je zorgen voor veel exposure tijdens een van deze evenementen. Maar dan moet je wel op tijd beginnen en net de juiste snaar raken. Ben jij al klaar voor oranje?

raken met oranje

Gerelateerde blogs