Maak ’t deze kerst speciaal met een bijzonder geschenk - New. Brand Activators. Scroll to top

Maak ’t deze kerst speciaal met een bijzonder geschenk

Sligro Kerstpakketten.

Van concept tot copy en van website tot verpakkingen

 

Maakt ’t speciaal. Het concept van Sligro’s kerstpakketten dit jaar. We weten nooit of en hoe de tijden gaan veranderen, dus we genieten van elk moment. En maken we het extra speciaal. Want die momenten met geliefden, collega’s, relaties en vrienden, die verdienen het om gevierd te worden. Bijvoorbeeld met een van de 27 luxe kerstpakketten van Sligro!

Concept

Het oliebollenpoeder van oud-en-nieuw zat nog in onze snor (bij wijze van dan), of wij waren alweer druk in de weer met conceptrichtingen voor de kerstpakketten van 2022. Iets voor Pasen konden we deze presenteren, met ‘Maak ’t speciaal’ als grote winnaar. Sligro kon vervolgens alle pakketten gaan samenstellen.

Copy en fotografie

Nadat de kerstpakkettenopstelling gereed was, konden wij weer aan de slag. Met copy, want de namen van de pakketten moesten worden bedacht. En ook met fotografie, want nadat we de fotografiestijl duidelijk hadden, mochten er zowel productfoto’s als sfeerbeelden geschoten worden. Fun fact: die hartverwarmende, kerstige sfeerbeelden in de kerstpakkettenbrochure schoten we hartje zomer bij Het Goeie Leven in Eerde.

Van A tot Z

Toen de copy en foto’s eenmaal binnen waren, zijn we gestart met de opmaak van de brochure. Ook ontwikkelden we afgeleide producten, zoals POS-materiaal, animaties, social media posts en op maat gemaakte offertes. Tot slot hebben we dit jaar de website en webshop ook eens goed aangepakt, in samenwerking met Digitale Bazen.

Eigen kerstpakkettenlijn

Nieuw dit jaar is ook Sligro’s eigen huislijn voor in de kerstpakketten – en dus nergens anders te koop. Deze producten zijn in diverse kerstpakketten te vinden. De verpakkingen van deze producten hebben wij mogen ontwerpen. We staken bijvoorbeeld de sauzen en soepen uit de kerstpakkettenhuislijn in een nieuw, hip jasje. Check hieronder hoe dat eruitziet!

Eigen kerstpakkettenlijn Sligro
Eigen kerstpakkettenlijn Sligro

Van concept tot fotografie, van copy tot opmaak en van website tot verpakkingen: met dit project hebben we onze tanden in zo ongeveer elk onderdeel mogen zetten, wat het weer een geweldig leuk project maakte om te doen!

Gerelateerde blogs