Take car(e)naval - New. Brand Activators. Scroll to top

New Brand Activators.

Proost op volgend jaar!


Geen carnaval in 2021. Begrijpelijk, maar ook super balen natuurlijk! Toch willen we dit feest, wat normaliter de provincies onder de rivieren op hun voegen laat trillen, niet zomaar aan ons en jullie voorbij laten gaan. Met een personalisatieplatform als PimpYours.com, een magazijn vol bierblikken en een creatief team dat ideeën afvuurt alsof het een volautomatisch confettikanon is, is een kleine carnavalscampagne natuurlijk zo geboren. En ja hoor, na wat brainen en schetsen was hij daar: Take Car(e)naval! Een combinatie van het grootste verkleedfeest en een beetje lief zijn voor elkaar in deze tijd. Het idee is simpel, ga naar PimpYours.com/bierblik-take-carenaval, kies je vetste carnavalsfoto, voeg een naam toe en voor slechts €2,50 is dat gepersonaliseerde bierblik de jouwe. Zo haal je toch een stukje carnaval in huis.

Take Car(e)naval hebben we met drie verschillende boodschappen naar buiten gebracht:

take-carenaval

1. Steek iemand een hart onder de riem


Die ene persoon die het niet droog kan houden als hij nu de begintonen van ‘Bloemetjesgordijn’ hoort. Of die ander die dit jaar zijn hendjes niet de lucht in kan gooien. Of degene die in een zwart gat is gevallen nu ‘zak es lekker door’ er niet in zit. Die verdient toch echt een blikje troost?

take-carenaval

2. Indrinken begint vroeg dit jaar!


We vieren carnaval dit jaar thuis en de aanloop naar de eerstvolgende editie buitenshuis was nog nooit zo lang. Volgend jaar wordt dus dubbel genieten. En nu? Nu vatten we d’r gewoon alvast inne!

take-carenaval

3. De mooiste herinneringen op een sixpack


Laat carnaval niet zomaar aan je voorbij gaan en vier thuis een mini carnavalsfeestje met een Take Car(e)naval sixpack. Ben je met drieën, dan is dat mooi twee pilskes de man! Take care en proost op volgend jaar met de mooiste carnavalsherinneringen op blik.

take-carenaval

Gerelateerde blogs