Terug- en vooruitblikken met New - New. Brand Activators. Scroll to top

Terug- en vooruitblikken met New

New. Brand Activators.

Happy NEW year!

Zo. De kerstbrunches en -diners zijn achter de kiezen. De laatste (feest)dag van het jaar staat nu op de stoep: oud en nieuw. De deur staat zelfs al op een kiertje. En we zien het nieuwe jaar door dat kiertje loeren. Hallo, 2024! Maar voordat we de champagneglazen gaan klinken en het nieuwe jaar welkom heten, staan we natuurlijk eerst even stil bij 2023. Let’s recap!

Work hard

Bedacht, gepland, gestyled, gefotografeerd, ontworpen, geschreven, vormgegeven, gepland, gekookt, georganiseerd, gerealiseerd … Ja, ook dit jaar hebben we niet stilgezeten. Verre van, zelfs. Voor bestaande en ook NEWe relaties zijn we weer keihard aan de gang gegaan en hebben we alles op alles gezet voor het beste resultaat. Onze hoogtepunten? Dat zijn er te veel, dus een paar benoemen is niet te doen. Daarbij is dat als het moeten kiezen tussen je kindjes. Onmogelijk. Daarom zie je hier in ieder geval een greep uit alle toffe projecten die we hebben mogen doen.👇🏼

Play hard

New zou New niet zijn als we ook ontzettend veel plezier hebben gemaakt met z’n allen. Ook dit jaar weer wachtte er elke woensdagmiddag een speciale lunch op ons, gemaakt door een van de collega’s uit het woensdagmiddaglunchgroepje (leuk scrabblewoord, trouwens). We vierden carnaval, aten heel veel snacks, gingen naar Vrienden van Amstel Live en Paaspop, smikkelden bij de barbecue, leerden elkaar nog beter kennen onder het genot van een hilarische quiz, borrelden samen, hadden een golfclinic en laatst een superdeluxe eindejaarsdiner. Hoe dat er dan uitziet? Op onze Instagrampagina vind je van elke maand en activiteit een recap reel.

Vooruitblik

Na al dat ge-terugblik kijken we ook nog eventjes vooruit. Want 2024 wordt een bijzonder jaar voor ons. Nog maar een handjevol dagen en het is het gewoon al zover. 2024 wordt voor ons het jaar van NEWe, verrassende samenwerkingen. Van NEWe gezichten. Én: van een verhuizing. Jazeker, we gaan onze oude, vertrouwde creative playground inruilen voor een NEWe. Maar daarover in 2024 sowieso meer! Voor nu wensen wij jou een spetterende jaarwisseling toe en ál het geluk in 2024. Enne … tot in het NEWe jaar?

Gerelateerde blogs