Verrassend groen in denken en doen - New. Brand Activators. Scroll to top

Verrassend groen in denken en doen

Plantanious.

Als het gras groener is aan de overkant, dan is Plantanious de overkant.


Plantanious is een uniek, innovatief en duurzaam familiebedrijf uit het Westland. Wat ze doen? De naam verklapt het al een beetje … Ze kweken verrassende, bijzondere kamerplanten en bloeiende seizoensproducten.

Een nieuwe koers
In 2018 namen de tweelingbroers Joost en Freek Jansen de kwekerij van hun vader over. Dat betekende: een nieuwe koers en een nieuwe beeldtaal. Hoe konden ze bij hun doelgroepen een nieuw merk met een nieuw imago en een passende identiteit introduceren? De twee broers kwamen bij ons terecht en werden enthousiast. Samen met hen hebben we de strategie uitgestippeld en een verfrissende beeldtaal neergezet onder de noemer Verrassend Groen. Want groen, dat zijn ze! Groen denken, groen doen, fris, duurzaam en vol nieuwe ideeën.

Beeldtaal en meer …
Toen de beeldtaal eenmaal stond mochten we ze helpen met het ontwikkelen van de nieuwe website en andere huisstijlmiddelen. Ook hierin zorgden we dat de noemer Verrassend Groen flink naar voren kwam. In 2020 is Plantanious genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemersprijs, omdat ze in de markt opvallen. Daar mogen wij met onze bijdrage ook best wel trots op zijn.

plantanious-logo
plantanious
plantanious
plantanious
plantanious-identity
plantanious-banieren
plantanious-colors
plantanious
plantanious-graphics

Gerelateerde blogs