Waardeer & trakteer met een kerstpakket - New. Brand Activators. Scroll to top

Waardeer & trakteer met een kerstpakket

Sligro.

Met een kerstpakket van Sligro maak je elk geefmoment uniek.


Net als in 2019 waanden we ons ook in 2020 weer een zomer lang in kerstsferen. De kerstpakketten van Sligro stonden weer op ons menu! Sligro Kerstpakketten verzorgt op maat kerstpakketten voor grote bedrijven. Daarnaast heeft Sligro ook een ruim aanbod van kant-en-klare kerstpakketten die besteld kunnen worden en te koop worden aangeboden in elke ZB-vestiging van Sligro. In 2019 werden wij gevraagd om voor de kerstpakketten van Sligro een 360˚-campagne te ontwikkelen en de brochure eens onder handen te nemen en deze compleet te voorzien van een andere identiteit, beeldtaal en copy. In 2020 hebben we de professionalisering doorgezet.

Een bijzonder jaar vraagt om extra aandacht
Dit jaar rondom het concept Waardeer & Trakteer: waardeer je mensen door ze een traktatie te geven. Want zeker in 2020 gaat het om waardering. Waarderen wat je hebt en de ‘gewone’ dingen koesteren. Dat hebben we in 2020 wel meegekregen. Dit bijzondere jaar is dus het uitgelezen moment om zowel zakelijk als privé de mensen om je heen extra aandacht te geven en iedereen eens flink te verwennen en te trakteren. Een kerstpakket is hier natuurlijk het perfecte middel voor. Dit geefmoment is niet alleen bedoeld rondom kerstmis. Heel december en zeker ook vele momenten buiten deze maand zijn aan te stippen als geefmomenten.

Complete kerstpakket campagne
Dat namen we mee in de campagne die we ook dit jaar weer compleet mochten uitwerken: van idee tot fotografie, van grafische ontwikkeling tot copy. Dit resulteerde onder meer in een hele mooie brochure, bruisende video’s voor social media en een complete nieuwe look-and-feel voor de website. Een website die nu niet alleen inspireert, maar ook echt activeert. Om de mogelijkheid tot bestellen uit te breiden en digitaal meer te integreren plaatsten we nieuw in de brochure QR-codes. Hiermee kunnen bestellingen direct doorgevoerd worden … Hoe gemakkelijk is dat! Met al deze gave middelen en ideeën was het echt weer een kerstfeestje te werken aan deze campagne.

waardeer-en-trakteer-web
mooiste-kerstpaketten-social

Gerelateerde blogs