Welkom New accountmanager Eva Scroll to top

Welkom New accountmanager Eva

New. Brand Activators.

‘’Ik ben gek op getting things done, gas erop!

 

Het regent nieuwe collega’s bij New. Ook accountmanager Eva van den Hout mogen we aan het aanwinstenlijstje toevoegen. En wat zijn we daar blij mee! Een vrolijke, energieke professional die weet van wanten. En van knallen. Je begrijpt: wij dansen in de regen.

Leer een accountmanager kennen

Hi Eva! Waarom ben jij bij New als een vis in het water?
‘’Ik ben opgewekt, vrolijk en vol energie en ik merkte al snel dat New datzelfde DNA heeft. We zijn snel, alert, hebben een niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit en houden van humor en gezelligheid. Perfect match, toch?’’

Zeker! En qua functie?
‘’Ik ben een echt mensenmens en communicatief sterk. Ook ben ik commercieel ingesteld, servicegericht en ik kan me uitstekend verplaatsen in de ander. Daarnaast ben ik gek op ‘getting things done’; gas erop en knallen! Ik denk dat dat belangrijke eigenschappen zijn om te bezitten in een rol als accountmanager.’’

Waar kijk jij het meeste naar uit?
‘’Om samen te werken met toffe, slimme en creatieve mensen die mij kunnen inspireren. Daarnaast kan ik niet wachten om mijn communicatieachtergrond in te zetten in mijn nieuwe commerciële rol.’’

Wie inspireert jou?
‘’Dan ga ik toch voor Madonna: eeuwig fit, uitbundig en gek. Live life to the fullest!’’

Accountmanager Eva

Hé, en even over die communicatieachtergrond: waar werkte je voorheen?
‘’Ik heb jarenlang gewerkt bij Swinkels Family Brewers (voorheen Bavaria NV). Mijn loopbaan startte ik op de afdeling export binnendienst. Daarna was ik de personal assistant van de CEO in combinatie met een PR- en communicatierol. In die rol organiseerde ik te gekke events. De laatste 8 jaar vervulde ik de rol als projectmanager corporate communicatie.’’

Vertel eens over die events?
‘’Ik organiseerde bijvoorbeeld de City Racing events in Moskou en Rotterdam, de introductie van de Dutch Dress voor het WK in Zuid-Afrika, het 300-jarig bestaan van de brouwerij en het bezoek van Koningin Máxima.”

Gaaf! En nu de overstap naar New.
‘’Ja, na 15 te gekke jaren was het tijd voor iets NEWs. Tijd om mijn kennis en ervaring in te zetten in een voor mij nieuwe commerciële rol. Daarnaast wilde ik heel graag eens ‘ aan de andere kant van de tafel’ zitten.

Wat is volgens jou dé tip om projecten tot een goed einde te brengen?
‘’Door samen koers te bepalen, maar wel in staat zijn om bij te sturen als dat nodig is.’’

Jij bent tevreden, wanneer …
‘’… ik een ander blij kan maken.’’

Wat was jouw grootste les van het afgelopen jaar?
‘’Ik heb ontdekt waar ik het allerbeste in ben en waar ik blij van word – want dat is ook heel belangrijk. Daar wil ik me nu op gaan focussen en mijn energie in steken. En verder: neem elke dag even de tijd om van de kleine dingen te genieten. Zó belangrijk!’’

Speeddaten met Eva

Hier heb ik gewoond: Berlicum, Oisterwijk, Lanzarote, Valencia en Den Bosch      
Hier woon ik nu: Den Bosch
Huisgenoten: Joris (partner), Boaz (zoon van 10), Benthe (dochter van 6), Olaf en Elza (onze twee konijnen)
Dit wilde ik vroeger worden: Dierenarts
Beklede functies: Verschillende functies binnen Royal Swinkels Family Brewers, zoals export binnendienst, personal assistant CEO en projectmanager corporate communicatie en PR
Nu ben ik: Accountmanager
Gekke gewoonte: 24/7 lipglossen
Fan van: Mijn twee kinderen
Gek op: Muziek uit de eighties en nineties
Favo snack: Het stokbroodje ceasar van BUURT in Den Bosch
Guilty pleasure: Weinig tijd voor, maar de Bold and the Beautiful kijken …. Tegen niemand zeggen, hoor!
Bovenaan m’n verlanglijst: Een mooie reis met mijn gezin
Stopwoordje: Heb ik hopelijk geen
Dit zou ik nog eens willen leren: Pianospelen
Favoriete emoji: 😋  – omdat ik zo gek ben op lekker eten!
Mij niet bellen*: Als je alleen maar in problemen denkt
Talent: Mensen enthousiasmeren en verbinden
Dit talent zou ik willen bezitten: Kunnen zingen en/of een instrument bespelen
Doen met 1 miljoen: Een mooie reis maken en heel veel weekendjes weg!
Dit heb ik nog nooit gedaan en wil ik ooit nog doen: Wadlopen
Dit boek moet je lezen: Eva Luna van Isabel Allende
Deze film/serie moet je zien: Queen of the South, staat op Netflix

* iets wat je niet leuk vindt om te doen en waar mensen je dus niet voor hoeven te ‘bellen’