Welkom New accountmanager Ivo - New. Brand Activators. Scroll to top

Welkom New accountmanager Ivo

New. Brand Activators.

‘Maak het klein en deel vraagstukken op in concrete stappen. Zo behoud je overzicht!’

 

Met 22 jaar werkervaring heeft Ivo al veel gezien. Toen hij zijn carrière begon, werkten bureaus nog met faxmachines en werden concepten gepresenteerd op foamborden. Hij heeft de gehele digitalisering meegemaakt en uit elke periode waardevolle lessen geleerd. Deze lessen brengt hij sinds kort dagelijks bij ons in de praktijk als – you guessed it – accountmanager!

Leer een accountmanager kennen

Hi Ivo, je hebt dus 22 jaar ervaring in dit vak? Vertel!
‘Na mijn studie EMM (Europese Marketing en Management) werkte ik bij Blue Dragon in Den Bosch. Toen ik hier solliciteerde heette het nog Ambitions en werkten we veel met standees en drukproeven. Maar tijden veranderen en alles werd langzaamaan steeds digitaler. Dit soort ontwikkelingen zorgen dat bedrijven in beweging moeten blijven. Dit zorgde voor veel afwisseling en uitdaging in mijn werk. Bij Blue Dragon werkte ik 22 jaar binnen het accountteam van de afdeling Strategy & Concept. In al die jaren heb ik gewerkt aan diverse campagnes voor verschillende klanten. Dit varieerde van (re)branding trajecten en videoproducties tot beursaankleding en animaties.’

Indrukwekkend, welke skills hebben jou hier het meest bij geholpen?
‘Pragmatisch zijn en overzicht houden. Goed luisteren is hierbij erg belangrijk. Wat is in essentie de vraag? En hoe kunnen wij de klant hierin ondersteunen? Van nature vind ik het heerlijk om dit soort dingen uit te zoeken!’

Accountmanager Ivo

Hoe zorg jij ervoor dat zo’n project tot een goed einde komt?
‘Maak complexe vraagstukken simpel door het in kleine stukken op te delen. Wanneer je projecten opdeelt in kleinere stappen, behoud je overzicht en bewaak je de voortgang.’

En wat is voor jou een goed einde?
‘Wanneer de verwachtingen van de klant goed worden beheerd en we als team met positieve energie naar huis gaan. Ik hou van zulke dagen!’

Wij ook! Waar hou je nog meer van?
Ik haal energie uit bezig zijn, bijvoorbeeld zwemmen, fietsen, wandelen en reizen. Maar ook een filmavond of concert met vrienden vind ik altijd leuk. Verder leef ik bij de woorden: ‘Enjoy the simple things’.

Waarom koos je voor New?
‘Ik heb begin dit jaar een keuze gemaakt op basis van mijn gevoel. Ik merkte dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging met nieuwe mensen, in een nieuw team en met nieuwe klanten. Hoog tijd voor NEW dus. ;)’

Haha duidelijk, wat was je eerste indruk van ons?
‘Mijn eerste indruk was een enthousiaste club professionals met een nuchtere houding en hands-on mentaliteit. Daar hou ik van. Toen ik kennis kwam maken, zag ik de creatieve speeltuin die jullie een kantoor noemen. Dit ademt creativiteit en past wel bij mij. Ook zie ik voordelen in de aanwezigheid van de in-house foto- en videostudio. Dit lijkt mij superpraktisch en biedt diverse mogelijkheden.’

En tot slot, wat hoop je te leren bij New?
‘Allereerst  wil ik veel van de verschillende branches leren waar ik nog niet bekend mee ben en nieuwe inzichten ontwikkelen. Daarnaast hoop ik waardevolle relaties op te bouwen met klanten zodat we elkaar kunnen versterken.’

Speeddaten met Ivo

Hier heb ik gewoond: Maarheeze en Eindhoven
Hier woon ik nu: Veldhoven
Dit wilde ik vroeger worden: Boswachter
Fan van: Wielrennen
Gek op: Thais eten
Favo snack: Ik ben niet zo’n snacker, maar een goede hamburger is altijd lekker
Guilty pleasure: Cobra Kai
Deze persoon inspireert mij enorm: George St.Pierre. Zijn biografie ‘Way of the Fight’ is echt een aanrader!
Bovenaan m’n verlanglijst: Treinreis door Noorwegen
Stopwoordje: ‘Check’
Dit zou ik nog eens willen leren: Graffiti spuiten
Favoriete emoji: 🤙 
Dit talent zou ik willen bezitten: Onzichtbaar kunnen worden

Mij niet bellen*: Voor een kroegentocht
Doen met 1 miljoen: Een stuk grond kopen ergens in Scandinavië voor mijn tiny house
Dit heb ik nog nooit gedaan en wil ik ooit nog doen: Campertrip door Nieuw-Zeeland 
Dit boek moet je lezen: De Jack Reacher-boeken van Lee Child
Deze film/serie moet je zien: Into the Badlands
Dit nummer moet je luisteren: Black Pumas – Colors
Beste eigenschap: Dat mogen anderen over mij zeggen 🙂
Grootste les van het afgelopen jaar: Koester de kleine momenten
Belangrijkste levensles: Inhale the future, exhale the past
Wens voor de wereld: Een beetje meer respect voor de natuur zou fijn zijn
Persoonlijke uitdaging voor 2023: Mijn plek vinden en een toevoeging zijn binnen dit enthousiaste team

* iets wat je niet leuk vindt om te doen en waar mensen je dus niet voor hoeven te ‘bellen’

Gerelateerde blogs