Welkom New art director Natascha - New. Brand Activators. Scroll to top

Welkom New art director Natascha

New. Brand Activators.

‘Ik laad op van nieuwe indrukken.‘

 

In het pittoreske Drunen, omringd door sprookjesachtige bossen, vonden we onze nieuwste aanwinst. Met een schat aan ervaring als dtp’er, grafisch vormgever en sr. concept & graphic designer, voegt ze creatieve flair toe aan onze bruisende playground. We stellen graag aan je voor: New art director Natascha!

Leer een art director kennen

Welkom! Vertel, wie is Natascha?
‘Een blij mens! Geboren en getogen in Drunen. Hier woon ik nog steeds met plezier. Nu samen met mijn man Hans, twee zonen Stan en Jasper, dochter Evi en geregeld een schoonzoon of -dochter. Ik hou van mensen. Zit je in mijn hart, dan ga je er nooit meer uit. Ik ben oprecht, positief, makkelijk in de omgang en ja, ook wel een beetje eigenwijs. Maar dat mag best!’

Dat klinkt gezellig! Wat brengt je in beweging?
‘Voor een glas wijn en een goed gesprek mag je mij oprecht wakker maken. Voor een etentje ben ik ook snel te porren en mijn deur staat altijd open voor een bak koffie. Ik laad op door nieuwe indrukken. Van mensen, activiteiten, cultuur of reizen. Ik ben misschien een dorpsmeisje maar ben dol op grote steden. De architectuur, geschiedenis en diversiteit, ik hou ervan.’

En nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging?
‘Klopt. Ik ben begonnen bij een groot retailbureau in Waalwijk. Na 27 jaar bij dit bureau besloot ik de retail-arena achter me te laten en wilde ik iets anders.

Dat is nu vijf jaar geleden. In Nieuwkuijk vond ik toen een creatief bureau dat vooral voor het MKB werkt. Dit was een fijne plek. Het was afwisselend en leuk, maar ik miste het werken in teamverband en wilde mijn ervaring volledig inzetten op grotere projecten. Dus tadaa, hier ben ik!’

Wat trok je nog meer aan in New?
‘De energieke sfeer, creativiteit en de mensen. Ik voelde het vertrouwen en zag mezelf hier wel zitten, mede dankzij veel leuke oud-collega’s en de charmes van Hennie denk ik. Dit maakte de keuze voor mij makkelijk.’

Fijn om te horen! Waarom vind je dit vak zo leuk?
‘Ik wil inspireren en mensen enthousiast maken. Voor mij draait het om het neerzetten van mooie en nieuwe dingen. Ik hou mezelf op de hoogte van de ontwikkelingen en blijf voortdurend leren in dit dynamische vak. Het houdt me scherp en gemotiveerd. Never a dull moment!’

New art director Natascha

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
‘Ik trek er gewoon op uit, maakt niet uit waarheen. Alles kan mij inspireren, ik ben net een spons. Nieuwe ervaringen, plekken en mensen: zolang het maar iets nieuws is!’

Welke campagnes had je zelf willen bedenken?
‘Alles van Heineken en Coolblue. Ook de inhakers van HEMA hebben een speciaal plekje in mijn creatieve hart.’

Snappen we! Wat kunnen wij van je leren?
‘Een positieve instelling en het vermogen om te genieten van alles en iedereen om me heen.’

En wat hoop je van ons te leren?
‘Hoe fijn samenwerken kan zijn en hoe dit leidt tot betere resultaten.’

Tot slot: wanneer ben je tevreden?
‘Als mensen graag met me werken en we onze ideeën tot leven zien komen.’

Speeddaten met Natascha

Hier heb ik gewoond: Drunen, Drunen, Drunen en Drunen
Dit wilde ik vroeger worden: Fotograaf of reporter voor 3 Op Reis
Beste eigenschap: Altijd van het positieve uitgaan
Fan van: Mijn kinderen
Gek op: Een cappuccino in de voorjaarszon
Favo snack: Lay’s Superchips Paprika
Gekke gewoonte: Mijn schoenen aanhouden tot ik naar bed ga
Guilty pleasure: Keihard (en vals) meezingen met foute liedjes
Bovenaan m’n verlanglijst: Wereldreis maken
Stopwoordje: ‘Toch?’
Dit zou ik nog eens willen leren: Fluiten op mijn vingers
Favoriete emoji: 😂

Mij niet bellen: Mij mag je altijd bellen
Talent: Lange verhalen schrijven
Dit talent zou ik willen bezitten: Onzichtbaar zijn
Doen met 1 miljoen: Wereldreis maken
Dit heb ik nog nooit gedaan en wil ik ooit nog doen: Bungeejumpen
Dit boek moet je lezen: Dat is zo verschillend voor iedereen
Deze film/serie moet je zien: Mag je ook lekker zelf weten
Grootste les van het afgelopen jaar: Leef nu
Belangrijkste levensles: Zorg voor de mensen om je heen
Wens voor de wereld: Gezond oud worden
Persoonlijke uitdaging tot eind 2023: Grenzen bewaken

Gerelateerde blogs