Welkom New gastvrouw/trafficmanager Sandy - New. Brand Activators. Scroll to top

Welkom New gastvrouw/trafficmanager Sandy

New. Brand Activators.

‘Mijn nieuwe functie past me als een handschoen’

Look who’s back: onze enige echte Sandy! En wel in een nieuwe (combi)functie. Als gastvrouw heet ze iedereen, natuurlijk met die aanstekelijke lach, welkom. Daarnaast beheert ze als traffic manager de drukke agenda’s van onze keuken, de fotografen en koks. Welkom, NEW old colleague!

Leer een gastvrouw/trafficmanager kennen

Yes, je bent terug! Voor degene die jou nog niet kent: wie is Sandy?
‘Je kunt mij het beste omschrijven als een levensgenieter. Ik hou van lekker eten en drinken en om dat te delen met anderen. Ik word superblij van een volle koelkast.’

Hoe ziet jouw carrière er tot nu toe uit?
‘Ooit koos ik voor de bloemistenopleiding en werkte ik in bloemenzaken, maar al gauw bleek dat onvoldoende uitdaging voor mij. Uiteindelijk koos ik ervoor om als teamleider klantenservice aan de slag te gaan.

Na tien jaar klantenservice, acht jaar marketing en wat commerciële klussen ben ik aan de slag gegaan als trafficmanager en later projectmanager bij New.’

Op een gegeven moment nam je toen een pauze.
‘Klopt, ik wilde tijd om na te denken over mijn loopbaan. Over wat ik heb gedaan, waar ik mij de komende jaren mee wil bezighouden en waarin ik tijd wil investeren. Waar ben ik goed in, wat vind ik leuk, waar krijg ik energie van?’

Van jouw nieuwe functie, dus!
‘Ja, mijn nieuwe, veelzijdige functie past mij als een handschoen! Enerzijds ben ik weer terug op mijn oude stekkie bij team fotografie en keuken. Anderzijds heb ik een nieuwe rol als gastvrouw. Gastvrijheid is iets wat voor mij zo vanzelfsprekend is. Het is een eindeloze vorm van energie. Daar hou ik van!’

Wat heb je het meeste gemist?
‘Ik miste het om te werken en ergens bij te horen. Om samen een klus te klaren. En ook de drukte, opwinding en een beetje de chaos bij New. Het is zo’n leuke club met een fijne sfeer! Daarnaast ben ik nieuwsgierig naar de toekomstplannen van New en hoe ik daarin kan meebewegen.’

Gastvrouw Sandy New

Welke skill is essentieel te bezitten voor jouw functie?
‘Natuurlijk gastvrijheid. Het maakt niet uit of je een collega of klant bent, een monteur voor de koffiemachine of een chauffeur die aan de verkeerde deur staat. Iedereen die bij New binnenstapt moet zich welkom voelen.’

Wanneer ben jij tevreden?
‘Als ik het verschil kan maken en als mensen blij met me zijn omdat ik iets voor ze heb kunnen betekenen. Op welke manier dan ook.’

Tot slot: wat gaan we dit keer van elkaar leren?
‘Ik ben een positief mens. Dat hoop ik over te kunnen brengen en daarin een voorbeeld te zijn.
Ik vind het heerlijk dat ik een werkplek heb tussen veel jonge mensen. Zij kijken vaak met een frisse blik naar taken, problemen en situaties. Daar kan ik sowieso iets van opsteken!’

Speeddaten met Sandy

Hier heb ik gewoond: Veghel en Sint-Michielsgestel
Hier woon ik nu: Keldonk
Huisgenoten: Edwin (partner) en Flynn (hond)
Dit wilde ik vroeger worden: Het ging alle kanten op: etaleur, artiest, dierenarts, decor- of kostuumontwerper
Beklede functies: Bloemiste, commercieel medewerker binnendienst, teamleider klantenservice, marketingmedewerker, trafficmanager en projectmanager
Nu ben ik: gastvrouw en trafficmanager van de fotostudio
Gekke gewoonte: Een kroket leeglepelen met een frietje
Fan van: De Efteling
Gek op: Reizen met de camper
Favo snack: Bitterballen met mosterd
Guilty pleasure: Als ik ‘s avonds thuiskom, voordat ik ga koken een glas wijn en een schaaltje cheese onion chips
Bovenaan m’n verlanglijst: Een vakantiehuis in Frankrijk
Stopwoordje: Jazeker
Dit zou ik nog eens willen leren: De Franse taal
Favoriete emoji: 🤩
Mij niet bellen: Ik ben overal wel voor te porren, maar iets waar ze me niet voor hoeven te vragen is om mee te gaan naar een sportschool. Jakkes!

Talent: Zingen
Dit talent zou ik willen bezitten: Geduld
Doen met 1 miljoen: Nadenken wat te doen met 1 miljoen
Dit heb ik nog nooit gedaan en wil ik ooit nog doen: Nee leren zeggen
Deze persoon inspireert mij enorm: Maaike Widdershoven
Dit boek moet je lezen: Blauw water – Simone van der Vlugt
Deze film/serie moet je zien: Ik heb onvoldoende geduld om een film of serie te volgen.
Dit nummer moet je luisteren: Je suis malade Lara Fabian
Beste eigenschap: Bescheiden
Grootste les van het afgelopen jaar: Dat het heerlijk is om toekomstplannen te maken, maar dat je ook mag genieten van de weg ernaartoe.
Belangrijkste levensles: Life is like a box of chocolates, you never know what you’re gonna get
Wens voor de wereld: Vrijheid / Ik wens iedereen de zon / en ik wens iedereen de maan / en dat je kunt kiezen / waar te gaan en te staan.
Persoonlijke uitdaging voor 2024: Ik wil altijd uitblinken in wat ik doe, en daar ga ik denk ik maar eens gewoon mee door. Goed zijn in wat ik doe, er plezier uit halen en proberen de beste te zijn 🤩

Gerelateerde blogs