Welkom New grafisch stagiair Isai Scroll to top

Welkom New grafisch stagiair Isai

New. Brand Activators.

‘’Van stage leer je zoveel meer dan van lessen’’

 

Die gezellige, frisse jongen bij New? Dat is de 19-jarige Isai, onze grafisch stagiair voor het komende half jaar. En daar zijn we maar wat blij mee! Deze vrolijke noot past niet alleen perfect in het team, maar weet ons ook te versterken met zijn talenten en creativiteit. Welkom aan boord, Isai!

Leer onze stagiair kennen

Isai, superleuk dat je bij ons stage komt lopen! Vertel eens wat over jezelf.
‘’Ik ben Isai, 19 jaar en kom uit Vinkel. Ik studeer Crossmedia Vormgever op SintLucas in Eindhoven en zit nu in mijn laatste jaar. Ik vind het leuk om dingen te ontwerpen en hou van technische snufjes.’’

Wat vind je het leukst aan je studie?
‘’Dat je van een briefing en een wens van iemand tot een mooi eindresultaat kunt komen. Ook maken we toffe projecten. Zo heb ik een campagne mogen maken voor het MoMa-museum in New York. Er was een expositie die we door middel van de campagne internationaal moesten promoten.’’

Gaaf! Welke campagne zou je zelf wel bedacht willen hebben?
‘’Tijdens onderzoek voor mijn opdracht voor de MoMa ben ik een campagne van Museu de Arte de São Paulo tegengekomen. Met die campagne wilden ze jongeren bereiken door bijvoorbeeld bij elk schilderij hashtags toe te voegen die de jongeren zelf ook gebruiken. De campagne heeft veel impact gehad en er zijn superveel jongeren naar het museum gekomen.’’

Portret van Stagiaire Isaï van Dongen

Wat hoop je bij ons te kunnen leren?
‘’Ik ben leergierig, dus zoveel mogelijk. Vooral vakinhoudelijk hoop ik veel te leren, bijvoorbeeld over de Adobe-programma’s. Daarnaast wil ik gewoon in de praktijk het vak meemaken. Daar leer je zoveel meer van dan lessen op school.’’

Wij kunnen vast ook wat van jou leren.
‘’Omdat ik nog lekker jong ben, kan ik sommigen nog wat leren over wat er nu onder de jeugd speelt en wat wij allemaal doen. Niemand is te oud om te leren, dus ook ‘ouderen’ kunnen leren van de jongeren, toch?’’

Zeker, daarom hebben wij ook graag stagiairs! Van welke goede eigenschap van jou gaan we de vruchten plukken?
‘’Mijn beste eigenschap is dat ik erg sociaal ben: ik maak met iedereen een praatje en vind het leuk om mensen om mij heen te hebben.’’

Wat wordt jouw persoonlijke uitdaging van 2022?
‘’Mijn diploma halen! Daarnaast wil ik ook fit blijven door lekker veel te sporten. En dat ook volhouden, zónder smoesjes.’’

Speeddaten met Isai

Hier woon ik: Vinkel
Huisgenoten: Henk (vader), Miriam (moeder), Elias (broer) en Kian (broertje)
Huisdieren: Een erg leuke hond genaamd Borus. Hij lijkt een beetje op een kleine beer. En een konijn genaamd Rambo.
Gekke gewoonte: Ik kan niet stilzitten, ik moet altijd iets in mijn hand hebben of ergens mee bezig zijn.
Fan van: Feesten en festivals. Daarnaast vind ik een avondje lekker op de bank netflixen ook niet verkeerd.
Gek op: Lekker eten om je vingers bij af te likken
Favo snack: Paprika ovenchips
Guilty pleasure: Mijn muziek altijd een tándje harder zetten in de auto. Daarnaast vind ik het ook superleuk om te snowboarden.
Deze persoon inspireert mij enorm: Mijn opa. Hij is 90 en gaat nog elke dag met zijn auto naar zijn bedrijf. Niet te stoppen, die man.
Bovenaan m’n verlanglijst: Een lange wintersportvakantie
Stopwoordje: Zover ik weet geen, maar misschien kom ik daar het aankomende half jaar nog achter.
Dit zou ik nog eens willen leren: Pianospelen

Favoriete emoji: 😊
Mij niet bellen*: Als je A zegt, maar niet B; ik ben nieuwsgierig en wil álles weten.
Talent: Ik ben sportief en kan hierdoor elke sport wel een beetje
Dit talent zou ik willen bezitten: Heel goed piano kunnen spelen
Doen met 1 miljoen: Op een mooie vakantie gaan en een huis kopen met bijpassende auto
Dit heb ik nog nooit gedaan en wil ik ooit nog doen: Op een circuit racen
Deze film/serie moet je zien: Film: alle delen van Harry Potter. Serie: Lucifer
Grootste les van het afgelopen jaar: Geniet van de dingen die je doet! Door corona was zo goed als alles gesloten, maar de dingen die je daarvoor deed en je heel normaal vond, waren eigenlijk supermooie momenten.
Belangrijkste levensles: Zoals een echte levensgenieter zou zeggen: geniet van elke dag, het kan zomaar je laatste zijn

Wens voor de wereld: De wereld zou een stuk mooier zijn als iedereen wat gezelliger en beleefder zou zijn

* iets wat je niet leuk vindt om te doen en waar mensen je dus niet voor hoeven te ‘bellen’

Gerelateerde blogs