Welkom New projectmanager Mariëlle - New. Brand Activators. Scroll to top

Welkom New projectmanager Mariëlle

New. Brand Activators.

‘Ik hou ervan om dingen te organiseren, maar hoef niet in de spotlight te staan.’

 

Meet Mariëlle! Wij kennen deze topper al langer van haar tijd bij SPAR. We hebben samengewerkt aan diverse projecten voor de gemakswinkel. Mariëlle toonde interesse en toen wisten we het meteen. Dit wordt onze nieuwe collega. Haar expertise en talent om te begrijpen wat klanten belangrijk vinden, maken haar de ideale match als projectmanager! 

Leer een projectmanager kennen

Welkom bij de New crew, Mariëlle! Kun je wat over jezelf vertellen?
‘Natuurlijk! Ik ben opgegroeid in De Kwakel, een klein dorpje onder de rook van Amsterdam. Daarna heb ik tien jaar in Den Bosch gewoond met mijn vriend Roel. Vijf jaar geleden verhuisden we naar Sint-Michielsgestel en daar wonen we nog steeds. Samen met onze twee zoontjes Tijn (7 jaar) en Joep (6 jaar), en dan is er ook nog onze schildpad Bert.’

Wat leuk! En dan heb je ook nog een indrukwekkend CV.
‘Dankjewel! Mijn loopbaan begon als assistent-inkoop op de foodafdeling van HEMA Amsterdam. Daar heb ik vijf jaar gewerkt. Daarna werkte ik bij Superunie in Beesd als inkoper, totdat ik bij SPAR terechtkwam. Daar heb ik tien jaar gewerkt in verschillende functies, waaronder formulemedewerker, marketingmedewerker en teamlead marketing.’

Nu maak je de stap naar projectmanager. Why?
‘De diversiteit, snelheid, creativiteit en de deadlines waar we naartoe werken. Het geeft voldoening om samen mooie resultaten te behalen.’

Welke skills mag je bij deze functie volgens jou niet missen?
‘Planmatig werken en prioriteiten stellen. Flexibiliteit is ook belangrijk, want geen dag loopt zoals verwacht. Daarnaast is het fijn als je harmonieus bent ingesteld, goed kunt communiceren en klantvriendelijk bent.’

En wat doe je graag in je vrije tijd?
‘Ik borrel graag met mijn buurtjes en vriendinnetjes. Hiernaast ga ik graag op vakantie en weekendjes weg, vooral in de zomer op zoek naar unieke plekken in Europa. Met mijn vriendinnen en het gezin ga ik graag op wintersport. Verder sport ik graag buiten samen met anderen. Vooral voor de gezelligheid.’

Waarom heb je voor NEW gekozen?
‘Ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Toen ik bij SPAR werkte, heb ik met veel plezier samengewerkt met New. Er hangt een fijne sfeer en niets is te veel gevraagd. Bij New is de klant altijd koning. Ik kan je vertellen dat dat niet bij alle bureaus zo vanzelfsprekend is.’

Wat kunnen wij van jou leren?
‘Ik geloof dat wanneer je jezelf bent, je altijd op je best bent. Ook neem ik mijn ervaring vanuit de klantzijde mee. Ik weet hoe klanten denken en wat zij belangrijk vinden en natuurlijk hoe ze hun budgetten uitgeven! ;-)’

En wat hoop jij bij NEW te leren?
‘Ik heb nog nooit aan bureauzijde gewerkt, dus ik hoop veel te leren over het werken met diverse klanten op een fijne manier. Ik wil opleveren wat de klant verwacht en het liefst nog nét dat beetje extra geven.’

Klinkt goed! Nog tips om projecten tot een goed einde te brengen?
‘Zeker! Een duidelijke doelstelling vanaf het begin is essentieel. Duidelijke briefings en heldere communicatie zorgen ervoor dat er zo min mogelijk verwarring is en dat iedereen weet wat het eindresultaat moet zijn. Evaluatiemomenten tussendoor zijn ook erg nuttig. Zo weet je van beide kanten zeker dat je naar een goed eindresultaat aan het werken bent.’

Helder! Wat is het mooiste of leukste project dat je tot nu toe hebt gedaan?
‘Mijn laatste project bij SPAR, ‘pilot met digitale schermen’, was een geweldige ervaring. Het was inspirerend om vanuit de klantreis te denken en de locatie en content van de schermen daarop aan te passen.’

Tot slot: wanneer ben je tevreden met je werk?
‘Ik ben tevreden wanneer we een mooi eindresultaat opleveren dat waarde toevoegt.’

Speeddaten met Mariëlle

Gekke gewoontes: Chagrijnig of boos kijken wanneer ik mij concentreer
Fan van: Mijn twee zoontjes Tijn en Joep
Gek op: Een koud witbiertje op een zomerse dag
Favo snack: Versgemaakte hummus met naanbrood
Guilty pleasure: Pure chocolade met hazelnoot
Bovenaan mijn verlanglijstje: Een Heinkel-scooter met zijspan
Stopwoordje: Dus’
Deze persoon inspireert mij: Spreker Jan van Setten
Dit zou ik nog eens willen leren: Mooie foto’s maken
Favoriete emoji: Knipoog 😉
Mij niet bellen*: Voor een aflevering met Martien Meiland
Mijn talent: Agreeing to disagree
Dit talent zou ik willen bezitten: Iets meer geduld, vooral wanneer mijn laptop vastloopt
Doen met 1 miljoen: De wereld rondreizen

Dit boek moet je lezen: De meeste mensen deugen
Deze film moet je zien: Intouchables
Beste eigenschap: Loyaliteit
Dit heb ik nog nooit gedaan en wil ik ooit nog doen: Mooie reis maken naar Australië
Grootste les van het afgelopen jaar: Duidelijk je grenzen aangeven en daar naar handelen. Je hebt het uiteindelijk allemaal zelf in de hand.
Belangrijkste levensles: Denk niet voor een ander en ga niet direct van het negatieve uit
Wens voor de wereld: Dat het een tikkie minder warm zou worden voor de smeltende ijskappen
Persoonlijke uitdaging: Een goede balans vinden tussen werk, gezin, vrienden en sport

* iets wat je niet leuk vindt om te doen en waar mensen je dus niet voor hoeven te ‘bellen’

Gerelateerde blogs