Welcome New projectmanager Milly Scroll to top

Welkom New projectmanager Milly

New. Brand Activators.

‘’Op elke vraag is een creatief antwoord’’

 

Ons geluk kan niet op; we hebben er nóg een nieuwe collega bij. Aan het projectmanagementeiland schuift een echte doorpakker aan. Creatief, zorgzaam en gewoon one in a millie: maak kennis met projectmanager Milly van de Veerdonk.

Leer een projectmanager kennen

Hi Milly! Je begon ooit als vormgever. Vertel.
‘’Klopt. Ik studeerde Grafisch Vormgeving aan Sint Lucas en heb daarna ook twee jaar als freelancer gewerkt. Toch ben ik toen terug de schoolbanken ingedoken om de studie Business Innovation aan de Hogeschool Avans te volgen.’’

Waarom die switch?
‘’Ik wilde niet alleen mooi werk maken, maar ook graag mee kunnen denken over het doel van een boodschap en hoe deze bij de doelgroep terechtkomt. Na mijn studie heb ik twee jaar bij Scheepens in Tilburg gewerkt. Toen merkte ik direct: als projectmanager aan bureauzijde zit ik helemaal op mijn plek. Ik hou ervan om klanten blij te maken en te werken met creatieve mensen.’’

En nu new bij New.
‘’Ja! Ik kwam erachter dat er een nóg leuker reclamebureau is in Brabant. Daarnaast is New ook dichter bij het gezellige Berlicum, mijn woonplaats.’’

Hoe bevallen de eerste dagen?
‘’Supergoed. Ik voelde me meteen thuis bij deze club creatieve mensen. Stuk voor stuk hebben ze een passie voor het maken van mooi en creatief werk. Het voelt een beetje als een grote, gezellige familie.’’

Portret van New projectmanager Milly van de Veerdonk

Leuk om te horen, Milly! Wat voor een projectmanager ben jij?
‘’Eentje die geen beren op de weg ziet, maar in oplossingen denkt. Ik ben een doorpakker en geen vraag is te gek. Sterker nog: op elke vraag is een creatief antwoord. Wanneer ik met klanten en collega’s naar een mooi eindresultaat kan kijken, ben ik supertrots.’’

Je beste eigenschap is …
‘’Zorgzaamheid. Ik vind het heerlijk om mensen te ontzorgen, helemaal als ik ze ook nog kan verrassen met het eindresultaat. Of het nou gaat om een creatief concept, een succesvol project of gewoon een heerlijke avondmaaltijd: zij blij, ik blij.’’

Wat is de leukste opdracht die je tot nu toe hebt gedaan?
‘’Dat zijn er ontzettend veel, maar eentje die nu in me opkomt is de zomercampagne van Keuken Kampioen. Naast het begeleiden en uitvoeren van de gehele campagne heb ik ook een leuke activatie mogen uitvoeren: een geheel bedrukte foodtruck die de hele zomer langs alle vestingen ging.’’

Nice! Wat was voor jou de grootste les van het afgelopen jaar?
‘’Met hard werken kun je veel bereiken. Samen met mijn vriend heb ik anderhalf jaar in kluskleding gelopen om van een bouwval ons droomhuis te maken. We hebben hard gewerkt, maar er zó iets moois voor teruggekregen! Ik ben er ook achter dat het hebben van een fijn thuis heel waardevol is. Voor mij is het een plek waar ik kan genieten met vrienden en familie.’’

Tot slot: welke levensles wil je de lezers meegeven?
‘’Geniet van het leven op dit moment. Later heb je nog steeds wat aan de herinneringen die je nu maakt.’’

Speeddaten met Milly

Hier heb ik gewoond: ‘s-Hertogenbosch
Hier woon ik: Berlicum
Huisgenoten: Mijn vriend Luuc
Huisdieren: Helaas niet, hopelijk komt er ooit een Labradoodle.
Dit wilde ik vroeger worden: Verpleegster
Nu ben ik: Projectmanager
Gekke gewoonte: Heel de dag met Blistex (een lippenbalsem) in de weer zijn
Fan van: Honden
Gek op: Koken
Favo snack: Niet echt een snack, maar je kunt mij wakker maken voor de carpaccio van eetcafé De Prins in Berlicum.
Guilty pleasure: Flodder
Bovenaan m’n verlanglijst: Trouwen
Stopwoordje: Die heb ik hopelijk niet.
Dit zou ik nog eens willen leren: Spaans

Favoriete emoji: 🤙🏼
Mij niet bellen*: Voor een technisch probleem, daar heb ik geen verstand van.
Talent: Etentjes organiseren
Dit talent zou ik willen bezitten: Mooi kunnen zingen
Doen met 1 miljoen: Een droomhuis bouwen
Dit heb ik nog nooit gedaan en wil ik ooit nog doen: Het noorderlicht zien 
Dit boek moet je lezen: Niet lezen maar gebruiken: het kookboek The Curry Guy
Deze film/serie moet je zien: Blacklist
Wens voor de wereld: Dat iedereen gezond mag zijn
Doel voor 2022: De functie als projectmanager rocken!

* iets wat je niet leuk vindt om te doen en waar mensen je dus niet voor hoeven te ‘bellen’

Gerelateerde blogs