Welkom New projectmanager Rozemarijn - New. Brand Activators. Scroll to top

Welkom New projectmanager Rozemarijn

New. Brand Activators.

‘Als ik ergens aan begin, zorg ik dat het goed wordt geregeld’

 

Versterking in het team der projectmanagers: Rozemarijn – maar je mag gewoon Roos zeggen, hoor – is NEW bij New! Hartstikke blij mee, maar dat snap je wel als je onderstaand interview leest. Let’s rock, Roos!

Leer een projectmanager kennen

Hi Roos! Waarom pas jij perfect bij deze functie?
‘Ik ga rustig, doelgericht en gestructureerd te werk. Ik denk dat het belangrijk is om eerst te overzien voordat je overgaat op actie. Dat organiseren, overzicht houden en structuur brengen ontzettend belangrijk is. Zo kan iedereen doen waar diegene het beste in is. Ik heb een duidelijke en heldere communicatiestijl, voor zowel het interne team als de opdrachtgever. Ik ben ook pas tevreden als deze twee partijen tevreden zijn over het opgeleverde werk én het proces daarnaartoe.’

Kijk. Nu al blij met jou erbij.
‘Same! Mijn indruk bij New was gelijk goed. Het voelt vertrouwd: het enthousiaste team, de down-to-earth-mentaliteit, inspirerende klanten en de gave opdrachten. Ook de in-house foto- en videostudio sprak mij erg aan.’

Klinkt als een regelrechte match! Hoe ben jij verder als persoon?
‘Ik ben nuchter en vrolijk van aard. Ben niet per se op de voorgrond, maar wel aanwezig. Als ik ergens aan begin, zorg ik dat het goed wordt geregeld. Tot in de puntjes. Ik ben secuur en heb graag de touwtjes in handen. Ik denk eerst na, overzie en daarna onderneem ik actie. 

Hoe vul jij je vrije tijd het liefste in?
Ik hou van lijstjes en planningen, maar in m’n vrije tijd juist van spontane dingen. Oké, op het sporten na dan. Daarbij wijk ik liever niet af van mijn schema en planning. Gezelligheid, een avondje borrelen, uit eten, een feestje of festival: ik ben in! Vandaar ook dat vaste sportschema, voor de balans. Maar een avondje lekker chillen op de bank, daar kan ik ook zeker van genieten. Ik ben trouwens ook een echte uitpluizer.’

Hoe uit zich dat?
Ik zoek graag álles uit. De leukste uitjes en beste vakantieadresjes. Voor de skivakantie met vriendinnen, een weekendje Lille of een backpackvakantie in Indonesië. Ik hou ervan om op pad te gaan en nieuwe plekken te ontdekken. Een leuk dorpje, hippe koffiebar – mét cinnamonrolls –, leuk boetiekje, mooie woonwinkel of toch die chille beachbar.’

Hoe ziet jouw carrièreloopbaan eruit tot nu toe?
‘Na mijn studie begon mijn loopbaan als marketingmedewerker bij een online retailer. Later veranderde mijn functie in trafficmanager. Door het samenwerken met een bureau voor de ontwikkeling van de tv-commercial, werd mijn interesse gewekt om te gaan werken aan bureauzijde. Vandaar de stap naar projectmanager aan bureaukant, maar door de focus op interne communicatieprojecten kwam toch de twijfel.’

Waarover twijfelde je?
‘Wat vind ik nou écht leuk om te doen? En zie ik mijzelf niet liever in een groter bedrijf ontdekken wat bij mij past of waar ik goed in ben? Dit heb ik vervolgens mogen ontdekken bij Swiss Sense. Hier heb ik vier jaar met veel plezier gewerkt aan vele mooie projecten, productintroductie en foto- en videoproducties. Ook heb ik geleerd waar ik energie uit haal en wat mijn kracht is.’

En nu toe aan een nieuwe uitdaging.
‘Precies. Na vier jaar had ik daar wel weer zin in. Bij New verwacht ik nog meer te kunnen gaan doen waar ik energie van krijg!’

Tot slot: wat vind je het allerleukste aan je vak?
‘De combinatie van projectmanagament en creatieve producties, waarbij alle verschillende onderdelen uiteindelijk één geheel vormen. Dat resulteert in een fantastisch eindresultaat dat tastbaar en zichtbaar wordt!’

Speeddaten met Roos

Hier heb ik gewoond: Monnickendam
Hier woon ik nu: Hilvarenbeek
Huisgenoten: Mijn vriend Stan
Huisdieren: Nee bedankt
Dit wilde ik vroeger worden: Dolfijnentrainster
Beklede functies: Marketingmedewerker, trafficmanager, projectmanager, projectcoördinator
Nu ben ik: Projectmanager
Gekke gewoonte: Eerst de hagelslag van een broodje hagelslag eten en daarna nieuwe hagelslag erop doen om vervolgens echt het broodje hagelslag te eten. 
Fan van: Indonesië
Gek op: Vakanties
Favo snack: Cinnamon rolls, zo’n lekkere smeuïge
Guilty pleasure: True crime series en podcasts over moordzaken (het liefst tijdens het wandelen, in het donker)
Deze persoon inspireert mij enorm: M’n ouders
Bovenaan m’n verlanglijst: Kaiserwetter tijdens de skivakantie met vriendinnen 
Stopwoordje: Heb ik niet, denk ik
Dit zou ik nog eens willen leren: Sommelier
Favoriete emoji: 🤗

Mij niet bellen: Als er EHBO nodig is. Pijnlijke en bloederige situaties geven mij rillingen, zelfs op beeld. Ik kijk gelijk weg.
Talent: Organiseren
Dit talent zou ik willen bezitten: Om altijd de perfecte comeback te hebben, zelfs in de meest onverwachte situaties.
Doen met 1 miljoen: Wereldreis en een vakantiehuisje in Monnickendam (om te verblijven en te verhuren = geld voor nog meer vakanties en leuke dingen).
Dit heb ik nog nooit gedaan en wil ik ooit nog doen: Snowboarden in Lapland
Dit boek moet je lezen: Doe mij maar een podcast
Deze film/serie moet je zien: Stranger Things of The Sinner
Dit nummer moet je luisteren: Kies maar wat je zelf leuk vindt.
Beste eigenschap: Die mogen jullie zelf gaan ontdekken.
Grootste les van het afgelopen jaar: Leef nu, geniet en maak herinneringen!
Belangrijkste levensles: Blijf jezelf
Wens voor de wereld: Een gezonde wereld waarin we elkaar in waarde laten
Persoonlijke uitdaging voor 2023: Mijn plek vinden binnen het team en iedereen bij New leren kennen.

Gerelateerde blogs