Welkom New projectmanager Yara - New. Brand Activators. Scroll to top

Welkom New projectmanager Yara

New Brand Activators.

Haal die creatieve projecten maar van de plank, want …

 

… Hoera! We hebben er weer een Brand Activator bij. Dit keer hebben onze projectmanagers er versterking bij gekregen. Zo kunnen we nog meer creatieve projecten van A tot Z begeleiden en merken blij maken. Onze n(i)e(u)weling heet Yara Breukers, tikt dit jaar de dertig aan, woont in Breda én heeft een universitair papiertje in de pocket. Om haar een beetje te leren kennen vroegen we haar van alles en nog wat. Zo weet je meteen waar je aan toe bent wanneer jouw projecten door haar begeleid gaan worden.

Leer een projectmanager kennen


Van klantzijde naar bureauzijde. Vertel! Waarom deze switch?
“Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt als projectmanager waarbij ik projecten van A tot Z begeleidde. Eerst bij een e-commerce bedrijf dat de logistiek voor webwinkels verzorgde. Vervolgens ben ik bij een verpakkingsbedrijf (co-packer) van Fast Moving Consumer Goods aan de slag gegaan en daarna heb ik gewerkt bij een arbodienst waar ik projecten op het gebied van gezondheid, preventie en re-integratie coördineerde.

Na een aantal jaren aan klantzijde te hebben gewerkt vond ik het tijd voor iets anders. Ik wilde werken in een dynamische en creatieve omgeving, waarin verschillende expertises samengebracht worden. De bureauwereld is dat. Ik denk dat ik bij New mijn talenten goed kan benutten, maar ook heel veel kan en ga leren!”

Wat vind je het leukst aan projecten managen?
“Ik vind het leuk de touwtjes in handen te hebben en betrokken te zijn bij het hele proces. Ik wil alles weten en overal van op de hoogte zijn, zodat ik kan ingrijpen wanneer dat nodig is.”

 

Welke skill is volgens jou essentieel te bezitten als projectmanager en waarom?
“Het behouden van overzicht. Je moet van elk project weten wat wanneer speelt en waar iedereen mee bezig is. Hierdoor creëer je rust voor jezelf en heb je zo min mogelijk stress.”

 

Wat is jouw beste tip om projecten tot een goed einde te brengen?
“Te allen tijde blijven communiceren en als team blijven samenwerken.”

 

Jij bent tevreden, wanneer … 
“Anderen tevreden zijn, zowel de klant als collega’s.”

Yara Breukers

Wat is je beste eigenschap?

“Attent zijn. Dat hoor ik ook vaak van mijn vriendinnen. Ik denk altijd aan anderen en ben belangstellend.”

 

Welke levensles wil je meegeven? 
“Wees tevreden met wat je hebt, kijk niet naar wat je niet hebt.” 

 

Wat wens je de wereld toe? 
“Een wereld zonder corona en zonder alle maatregelen.” 

 
Wat wordt jouw persoonlijke uitdaging tot het eind van 2021?
“Gezond blijven en de lockdown overleven, maar die is hopelijk niet tot het einde van dit jaar!”

Speeddaten met Yara

Hier heb ik gewoond: Hansweert, Utrecht, Antwerpen en Wuustwezel
Talent: Lachen om mijn eigen grappen
Gekke gewoonte: Op de bank in slaap vallen
Fan van: Zon, zee, strand!
Gek op: Sporten (CrossFit, hardlopen, wielrennen) en eten (goede combi toch?)
Favo snack: M&M’s: ‘de gele’
Deze film moet je zien: Alle films van The Hunger Games
Bovenaan m’n verlanglijst: UIT ETEN!
Doen met 1 miljoen: Een huis kopen op de Bahama’s
Dit zou ik nog eens willen leren: Surfen
Dit talent zou ik willen bezitten: Zingen. Voor mezelf, maar zeker ook voor anderen.
Dit heb ik nog nooit gedaan en wil ik nog doen: Bungeejumpen
Mij niet bellen*: Als je een oppas voor je kat zoekt. Ik heb niets met katten en ik ben er overigens allergisch voor.
Favoriete emoji: De lachende emoji die moet huilen van het lachen
Stopwoordje: Wauw
Favoriete quote: Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

* iets wat je niet leuk vindt om te doen en waar mensen je dus niet voor hoeven te ‘bellen’