Welkom New strateeg Yvonne - New. Brand Activators. Scroll to top

Welkom New strateeg Yvonne

New. Brand Activators.

‘Ik wil met mijn communicatiestrategie handvatten bieden om concepten ijzersterk te kunnen invullen.’

 

Al voor haar eerste werkdag had ze de slag te pakken. New had een golfclinic als teamuitje en deze NEWeling ging gezellig mee. Die kennismaking op de golfbaan beloofde een vliegende start voor het vervolg van haar loopbaan. Maak kennis met onze tweede strateeg Yvonne.

Leer een strateeg kennen

Welkom bij New, Yvonne! Vertel eens, wie is Yvonne?
‘Ik ben Yvonne van den Elzen-van Beuningen, 35 jaar oud. In Nistelrode woon ik samen met mijn man Job, zoontje Ted en Paco, onze gigakat van 12 kilo. Een gezellig etentje of een drankje met vrienden sla ik niet snel af. Ik houd van gezelligheid. Tegelijkertijd kan ik ook echt genieten van een avondje alleen op de bank. Haardje aan, met een heerlijk glaasje wijn, chips (I love chips) en dan een heerlijke vrouwenserie op Netflix. Ik probeer twee keer per week te sporten, alleen mijn hobby is het niet. Maar ja, die chips hè! Ik vind het wel belangrijk om in balans te blijven.’

En wat kunnen wij op de werkvloer verwachten?
‘Mijn vrienden zouden mij omschrijven als een open boek: vrolijk, sociaal met een bijzondere, aanstekelijke lach, maar soms ook snel op mijn teentjes getrapt. Dat laatste vooral bij gebrek aan slaap. Ik word blij van vriendelijke, warme en eerlijke mensen. En ik ga heel slecht op arrogantie en onrecht.’

Dat klinkt als een goede match! Waarom heb je voor New gekozen?
‘Ik was toe aan een frisse, nieuwe stap in mijn carrière. Ik heb tot nu toe altijd aan klantzijde gewerkt, onder andere bij Douglas en Swiss Sense. Ik heb daar veel samengewerkt met bureaus en daardoor heb ik zelf veel zin gekregen om zelf in die dynamiek te werken. Tijdens het eerste sollicitatiegesprek had ik meteen een fijn gevoel bij de mensen en de manier van communiceren. Na verdere gesprekken over mijn skills en wat NEW zocht in een nieuwe strateeg, was het duidelijk dat dit de perfecte volgende stap in mijn loopbaan is.’

Een volgende stap dus. En waar kom je vandaan gestapt?
‘Ik heb diverse functies bekleed: allround marketeer, contentmarketeer, trademarketeer, teamlead engagement, manager marketingcommunicatie. Als ik het moet samenvatten: groeiend en bloeiend, maar altijd met een hart voor marketingcommunicatie en retail.’

Dat is inderdaad een indrukwekkend lijstje. Wat denk jij ons te kunnen leren?
‘Ik hoop hier echt een stuk communicatiestrategie toe te kunnen voegen. Waardoor de collega’s van Concept en Creatie nog betere handvatten hebben om concepten ijzersterk in te vullen.’

New strateeg Yvonne

Klinkt veelbelovend. En wat wil jij bij New leren?
‘Het meedeinen in de bureaudynamiek en het snel schakelen tussen diverse opdrachtgevers. Ik verwacht dat ik die dynamiek en de diverse uitdagingen in de verschillende merken en branches heel leuk ga vinden. Daarnaast kijk ik ernaar uit om van mijn collegastrateeg Willy te leren om ook sterker te worden in het stuk merkpositionering en merkstrategie.’

Ongetwijfeld! Wat is het leukste dat je tot nu toe hebt gedaan?
‘De creatie en ontwikkeling van het concept voor de 360° merkcampagne ‘Doen wat je droomt, begint met een goed bed’ van Swiss Sense.’

En welke campagne had je zelf willen bedenken?
‘De campagnes van Zeeman de laatste jaren. De jurk, het parfum, de sneakers: knap bedacht.’

Tot slot: wanneer ben je tevreden?
‘Wanneer ik heerlijk productief en enthousiast kan (samen)werken met collega’s. Uiteraard met een goed eindresultaat.’

Speeddaten met Yvonne

Hier heb ik gewoond: Zeeland, Tilburg, Zeeland, Schaijk, Zeeland, Uden, Nistelrode
Dit wilde ik vroeger worden: Juf. Geen idee waarom!
Fan van: Alle dansbare muziek
Gek op: Friet stoofvlees
Favo snack: Kroket! Ook handig bij gebrek aan stoofvlees. Frietje dippen in de kroket is the next best thing.
Gekke gewoonte: Ik weet het niet zo goed. Of ja… een frietje dippen in een kroket is misschien wel een beetje gek.
Guilty pleasure: ABBA 🙂 Luv it!
Stopwoordje: Ik denk dat ik die niet heb. Maar wellicht heb ik er onbewust een
Favoriete emoji: 🥳 of 😍
Doen met 1 miljoen: Reizen en een leuk huisje op een mooie plek in een zonnig land kopen, waar mijn familie en vrienden (en natuurlijk wijzelf) regelmatig gebruik van kunnen maken. Red je dit tegenwoordig nog allebei voor 1 miljoen?
Dit heb ik nog nooit gedaan en wil ik ooit nog doen: Leren skiën of snowboarden en op wintersport. Lijkt me heerlijk om te doen en het après skiën al helemaal. Ik verwacht dat ik dat laatste van nature best goed kan #wieheisstdiemuttivonnikilauda

Dit talent zou ik willen bezitten: Drummen. Vroeger toverde ik alle potten en pannen al om in een drumstel en het lijkt me nog steeds heerlijk om daar al je energie in kwijt te kunnen.
Dit boek moet je lezen: De Zeven Zusters (de hele serie). Vanaf blz 1 > Hooked!
Deze film/serie moet je zien: Ik kijk heel veel, maar vergeet altijd weer snel waar series en films over gingen. Nu kijk ik naar Virgin River (op zo’n avond alleen op de bank) en Sex Education (hilarisch). Meest spannende serie die ik de afgelopen tijd heb gezien: Het Gouden Uur.
Dit nummer moet je luisteren: Elstars – Vatte wa ge lust (starring yours truly hahaha). Een uit de hand gelopen carnavalsgrap met mijn vriendinnengroep. Dit resulteerde in een videoclip, optredens en merchandise. Was geweldig om één carnaval te doen. Verder liggen mijn ambities hier niet hoor!
Beste eigenschap: Open boek: what you see is what you get.
Grootste les van het afgelopen jaar: In het diepe durven springen en nieuwe uitdagingen aan gaan.
Belangrijkste levensles: (Dicht bij) jezelf blijven
Wens voor de wereld: Op het moment rust en vrede omdat het overal zo rommelt. Ik vind het verschrikkelijk om te zien wat mensen elkaar op die manier aan kunnen doen.
Persoonlijke uitdaging tot eind 2023: Mezelf als Strateeg ontwikkelen en helemaal up to speed komen in het bureauleven.

Gerelateerde blogs